Rampa McKvak Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lindys Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Vyměnit NATO zpátky za tah a hurá na cesty! Odesláno z mého H4213 pomocí Tapatalk
jenik77 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 tolik radosti z noveho remenu jsem necekal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 (upraveno) Patecni office riot... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. listopadu 2018 uživatelem Kid_A
Dokusan Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Jdu koupit nějaký nato. S tím buzna tahem to nějak nejde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
collie Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Malý Seika, velká radost. Ty detaily Seiko umí.
collie Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Po dnešní výměně u mě skončila tato klasika a musím říct, že jsou super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Axel Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 foortmoony Reklamni oddelleni u Omegy by z Tebe melo radost.. Moc pekny tolik radosti z noveho remenu jsem necekal Podle tech fotek bych vubec nerekl, ze jsou to jen 38cky.. Navic budiky vetsinou jeste zmensuji.. Kazdopadne jsou paradni, hlavne to precizni zpracovani detailu a pruhled na strojovnu...
lordsoft Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Tu vyzeraju ako Limitky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 A17 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RND Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 tolik radosti z noveho remenu jsem necekalA ze fakt sekne perfektne! Sent from my iPhone using Tapatalk
Frostie Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Marine Gear na aftermarket dvacce na zkoušku. Objednám origo u Jiřího. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Sníh furt nikde, tak teda aspoň Snowflake... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
digiMonster Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Od včera stále na ruke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blackwhit Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Želva - Kancl - diving Sent from my iPhone using Tapatalk
patprom Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Jdu koupit nějaký nato. S tím buzna tahem to nějak nejde.Kdybych ti mohl přispět radou, kašli na nato. Není to ono. Xkrát jsem to zkusil a po pár minutách bylo nato dole.Pokud ti vyloženě nevyhovuje buzna tah, který já mám teda rád a chceš něco jiného, kup si raději origo Omega kaučuk a měl bys být spokojen.Anebo si kup tyhle Seamastery s tahem 930. Jeden kolega tady dokonce na modré s vlnkama nahodil tah 930 a je spokojen. Taky řešení, i když dražší :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Po experimentu s bondovkama zpět k bronzu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ronin13 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Speedy se safirem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ronin13 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Speedy se safirem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky