Kid_A Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Konecne jsem se po celem dni dostal na Chronomag.Ten ukazatel natankovani me fakt bavi musis vic honi...hmm..natahovat:-)
honza71 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 (upraveno) Konecne jsem se po celem dni dostal na Chronomag.Ten ukazatel natankovani me fakt baviNadherny hodinky, mel jsem chvili chut nakupovat . Pak jsem si ale vzpomnel, ze mam cerny voblekovky z druhy strany tech bilejch Upraveno 16. listopadu 2018 uživatelem honza71
AndyAaron Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 @honza71 - jo, to mas vyhodu, muzes menit dle nalady v pribehu dne. Ja mam na druhe strane tech svetlejch prima zrcatko. Jen obcas pohled do nej me vydesi @Kid - to bylo teprve rano, pres den jsem to nahnal
vietor007 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Konecne Bvitamin. Horky special v Kozlovni. Celkom slusne pivo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) Dobré zas ráno Autígo je venku maličko namrdlý ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ,ale teploměr v průjezdu ukazuje plus tři Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem bobi
Jeronimo Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Dávno uzavřená kapitola L HC znovu a potřetí otevřena. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martin77 Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Baterkace Startimer Sent from my iPhone using Tapatalk
barackpalenka Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Síce nie dnes, ale včera Veľká radosť! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pepyczek Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Teď tu s nima budu asi často otravovat, nadšení veliké a od středy udělaly -2 vteřiny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Chudinky-zahali doma v supliku-tak jsem je vytahl se na praci aspon podivat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leviathann Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Tak jsem nasadil moje úplně první hodinky, které můžou za moji chrono obscesi. Jsou se mnou už 11 let a zažily strašný věci. Koupený v Kábulu, absolvovaly tři půlroční pobyty v této destinací... A jdou stále dál. Ty nikdy z domu nepůjdou.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Taky Japončík ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) Modry smpcka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem Kid_A
pepyczek Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Modry smpcka...Není to špatný, ale dle mého jim nejvíce sluší tah.
Kid_A Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) Me zase ten tah strasne vytaci:(( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem Kid_A
pepyczek Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Me zase ten tah strasne vytaci:((Proč? Já tyhle hodinky sice neměl nikdy na ruce, ale co jsem četl, tak tah by měl být maximálně pohodlnej...
Americkej Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Pohodlnej bejt může, ale subjektivně mi přijde fakt hnusnej.
Akam Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 buzna tah je hooodně pohodlný, já moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) Pohodlnej bejt může, ale subjektivně mi přijde fakt hnusnej. hnusnej a s tahem na moony to nejde srovnavat:-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky