Ajaj Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Absťák přešel za tři dny. Krásně se mi upravil spánek. Když jsem si čichl k mléku, které si dává manželka do kávy, tak jsem se málem poblil. Prý je čerstvé a v pořádku. Tak, kafe jsem nakonec nedopil. A v cem spocival detox? krome kafe.Mimo spanku byl i jiny progres? Hledam neco na celkovou upravu imunity, neb se mi zda, ze su nejak v ri...nebo si mozna jen nechci pripustit, ze jsem starej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek007 Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Wenger sea force Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Na výletě, zase Z. Nemůžu se vynadívat (na hodinky samozřejmě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Jinak k narozkam prijemne prekvapili mramor a cukrarina podle myho gusta...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Nádherná fotka (když se upraví ořez).Maprosto úžasný barevný odstín. Tak jo, no. Lepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Je nás tu víc. (starší foto, proto nesedí datum) IMG_20190406_091008.jpgZatial troje, mozno sa este niekto ozve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 dnešní večerní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Pondělní jízda do práce. Bylo krásně, teplo a bezvětří (což je slovo, o kterém jsem myslel, že už nikdy nepoužiju). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Tak jo, no. Lepší? Ano.------------------ Certiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Leto, leto, leto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Seiko Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zumirez Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 GS Nadhera tieto GS. Ja opat obligatne pondelkove PRIM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Taky PRIM :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Zatím stále na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 YPO, nelep se na mě, voe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Tak co bude dnes k obědu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Po delší době držím modré pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky