MíraMíra Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Jsem byl dnes u Hanaka a musel jsem. V reálu skvělé, se.ru už na rolex a jejich vycurane praktiky, tohle je o level lepší.To je slovo do pranice.Pěkná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Putovní sloník - pokusná dávka na potlačení modrého chronobundusu... IMG_2988.jpg...a koukám že v honbě za expresním prodloužením tahu jsem si ani nevšimnul přeskočeného data Tipuju ze do konce roku jeste tak petkrat zmeni majitele:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Zo zahrady rovno na plaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Taky dneska ... (popojíždění ve 2 kilometrové frontě ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Jo jo, podle historie v inzerci jsem už nejmíň 4. majitel - kombinace cenovky kolem magické stovky, přítomnosti inhouse, Africanova PR a ne úplně blbé značky z nich asi dělá celkem "likvidní artikl" Každopádně vzhledově je to překvapivě výrazný a líbivý kousek, kam se hrabou ožužlané Rolby s dětským ciferníčkem ...které samozřejmě budou frčet i za 40 let, jenže to už asi budeme "opatrovat" jen zašifrované certifikáty k pořadníkům Reálná barva je spíš takto petrolejová než modrá - no a pokud u mě do té doby vydrží, budou k ohmatání na srazu IMG_2996.jpg PS: Na to co s nima African na horách a s děckama vyváděl, vypadají i přes titanový kabátek jako nové - velká poklona! Jak rikam, slusi ti a chvilku by sis je mohl nechat.. Nejvyssi cas jit do vany a pak do postele.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Tuto som uz davno nespamil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 gas: Šel si rovnou do černejch? Ten stribrnej cifr tě nezaujal? Já mám právě dilema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Polar morning Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Tak dnes nevím které? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 gas: Šel si rovnou do černejch? Ten stribrnej cifr tě nezaujal? Já mám právě dilema.Zkoušel jsem všechny tři varianty. Stříbrný byl pro mě asi na posledním místě, větší dilema bylo modrá a černá nakonec jsem se vsema vylezl na sluníčko a černá byla lepší. Hlavně mě nebude za měsíc štvát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 gas: něco na tom bude. dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Ňák mě ty Omegy poslední dobou baví.. Moony můžou za to, že další dvoje Omegy jsou na shortlistu.Je fajn, že s tím nedělají takový cavyky jako Rolex, přitom se nemají za co stydět. V tomhle jednoznačně souhlas s gasem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Mk III Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 To je výborný ciferník! Odesláno z mého TA-1032 pomocí Tapatalk Díky, ciferník je mosazný s ručním broušením Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Dawe;: pecka remen! Ja jeansy moony - souhlas s Tebou, rozhodne se O nema za co stydet! Ba naopak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Dneska Tudor BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Mk III IMG_0712a.jpeg krasa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Pepsi GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Ve vlaku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky