tommasini Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Vitamín B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Modráky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 To má několik fází, začíná to "myslim že mi nejsou velký", pokračuje to sebepřesvědčovánim "sou mi akorát", pak Ti je někdo pochválí přotože nejdou přehlídnout, to tě usvědčí v tom že "sou fakt super", no a pak budeš koukat po jinejch a začneš se přiklánět k tomu cos zezačátku potlačoval, tedy "asi mi sou trošku větší, úplně se ke mě asi nehodí" ... no a pak to zakončíš "vypadam s nima jak kretén, musí pryč". Do inzerátu napíšeš "nepůsobí rušivě ani na 12cm zápěstí". A abych neopomenul ... "fotka trochu zkresluje" je klasika. Tohle naštěstí není můj případ, protože hodinky bohužel nejsou moje. Díky titanu jsou lehké a nosí se na své rozměry pohodlně a nožičky přes zápěstí nevyčuhují. cca 19cm lovečáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Vody je sice trochu víc,ale na vylévání z koryt to má stále sakra daleko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Tyhle bych mohl.. To jsou 3717 (42mm)? Ano 3717 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 #posliseiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Fliegerchrono na perlonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Na druhy pokus uz snad aj s foto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Gmtcka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Půl dne v Praze, návštěva chronoshopu a takhle to dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Epos umí udělat úplný mr.ky, ale taky supr hodinky.Tohle je rozhodně ten druhej případ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Furt ba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Koukam, ze sis koupil cely kupe, co? :-))Tak to je jasný ne.. když se párkrát za rok vezu mastnou tyčí , tak proč ne :-)) No taky jsem čuměl, poslední vagón, trasa Dejvická-Skalka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Mám je nejdýl a pořád mě baví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Gaudiofka Barcelonofka park Güellofka.Uz 5 mesicu jsem stale owg... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Světlo a stín Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Na modrem remenu ulitavamJe super, můžeš mi napsat co je to zač? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky