Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

:eek: Aj ty poeto,pěkný.

Mně dopoledne zase pro změnu honila mlsná :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem bobi
Odesláno

Očekávajíc dnešní grilování včetně pivní smršti a zítřejší kočku, nasadil jsem sobě nejlevnější kus své ?sbírky? a ono mi s nimi není vůbec špatně. Už jsem skoro zapomněl, že hezký hodinky nemusej stát statisíce.. Za par korun mám inhause strojek s přesností 1-2 s denně, keramickou lunetu a safír s AR. Za mě v poho.

Odesláno

Sorry double c3e46af3e119d2350d79ca94ee0505a5.jpg

Jsem myslel, že jsi tu už dost dlouho na to, aby jsi věděl, že existují hodinky s GMT komplikací :D Ale tak je to originální řešení, ne že ne...

Odesláno

Konečně doma,ale vypadá to,že bude chcát ...  :eek:

Odesláno

Jsem myslel, že jsi tu už dost dlouho na to, aby jsi věděl, že existují hodinky s GMT komplikací :D Ale tak je to originální řešení, ne že ne...

Jsem tu uz dost dlouho na to, aby me nechavaly komplikace chladnym ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...