petroniuzz Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Když jsem je prvně ukázal kámošovi, první, co mi řekl, že maj koule! No bodejť, když je navrhl tvůrce DeLoreanu zhruba ve stejných letech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Jojo, tohle nemelo chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Milujem ich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Ja tiez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 flygskam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 LovecK, pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 LovecK, pecka!Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 kurvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Hádáš správně. Sice člověk tak nějak čeká, že za ty prachy to nebudou úplně "obyč" Géčka, ale poté, co jsem je vzal do pracek, jsem byl opravdu překvapen. Asi si je nechám No, tak přesně stejné pocity jsem měl, když jsem je měl půjčené ke srovnání se svými 5610. Rozdíl není vidět na pohled, ale na omak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Já už mám chronobundus v poslední fázi.Nový hodinky se mi okoukávaj' v řádu hodin.Není léku.Sbohem, spolupacienti. Počítám, že do dnešní půlnoci začnu tikat a pak mi definitivně hrábne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tpk1001 Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Dnes decentně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Ja tiez... Čekám na ně u AD nějakých 3,5 roku, třeba se dočkám i já, jsou super! flygskam P_20200130_111202.jpgTohle je paráda, Honzo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Já už mám chronobundus v poslední fázi.Nový hodinky se mi okoukávaj' v řádu hodin.Není léku.Sbohem, spolupacienti. Počítám, že do dnešní půlnoci začnu tikat a pak mi definitivně hrábne.Nerozbaloval si ich na predchadzajucej strane?To uz je vazne "faza" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Prej ?this will take a while?... jistěééé! (facepalm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Nerozbaloval si ich na predchadzajucej strane?To uz je vazne "faza" :-) No právě. Už mi hrabe. Po šesti letech jako prakticky OWG jsem se jal znovu vířit stojaté vlny svého chronobundu... A teda začínám mít pocit, že tohle asi nějak bankovkama nezaházím... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Já už mám chronobundus v poslední fázi.Nový hodinky se mi okoukávaj' v řádu hodin.Není léku.Sbohem, spolupacienti. Počítám, že do dnešní půlnoci začnu tikat a pak mi definitivně hrábne.Kdyby si je pouštěl, dej vědět. Mně se po nich nějak stýská a asi je budu potřebovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Do toho ještě budu muset chvíli zrát.V nakupování jsem totiž dlouhodobě mnohem lepší než v prodávání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Jó to znám. Nějak to nespěchá, tak třeba později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Potěšily mě zaservisované hodinky v Carollinum servisu. Velká spokojenost! Dostal jsem i patekovské cestovní kožené pouzdro. *thumbsup* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky