tikzot Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jdu si to hodit;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crouch14 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 LORIER-MICROBRAND z Francie. Průměr 39 mm. Seiko nh35, wr 200 m, tah 20 mm na 16, sroubovaci dilky tahu, vrtané nožky, plastové sklo. Super univerzální hodinky. Neskutečně pohodlný a korunka krásně jde nastavovat. Oproti Seiko Skx neskutečný posun nahoru - pohodlnější, čitelnější, hezčí, zpracování o třídu výš minimálně. Prozatím odchylka plus 3 s den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Max pohodlne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jedu makat na zahradu, tak jsem si vzal bronzovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jedu makat na zahradu, tak jsem si vzal bronzovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Sakra, tady to ožilo. To sluníčko dělá divy . Veliká paráda, kolegové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) Jedu makat na zahradu, tak jsem si vzal bronzovky. Sorry za triple. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jedu makat na zahradu, tak jsem si vzal bronzovky. Sorry za triple.Jsem byl v bance pro ty Milgy, ale dopadlo to trochu jinak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jsem byl v bance pro ty Milgy, ale dopadlo to trochu jinak... Budu se asi po roce opakovat, ale tohle jsou pro me nejkrasnejsi hodinky ever. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Seiko + NATO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Fligry... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jsem byl v bance pro ty Milgy, ale dopadlo to trochu jinak... Někdy dáme s těma Milgama společnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Budu se asi po roce opakovat, ale tohle jsou pro me nejkrasnejsi hodinky ever.Díky, mám je taky rád, jen je musím víc nosit... Někdy dáme s těma Milgama společnou Javor! Nebo šáhnu do klobouku a vyberem jiný, něco málo mi ještě zbylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Nej https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200406/e260548e7f9cee546594fb2c1b3b2acd.plist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 PloProf Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) LUM TEC B19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Modrá televizenith.. ..koukám, že je musím trošku vypucovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky