Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Po pěti letech nové hodinky. Velmi pěkně zpracované, neokoukaný design, lehký chod lunety, solidní lum. Původně jsem zvažoval Seiko Sumo nebo něco na ten způsob, ale vzhledově mě tyto zaujaly více. A rozdíl z dojmu mezi fotkami a skutečností nebyl žádný. Vypadaly skvěle i naživo.

Leviathan.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dost lidí asi taky zajímá lum. Fotil jsem jen mobilem s pětiminutovým odstupem po nasvícení pár vteřin pod žárovkou. Asi bych upřednostňoval zelený lum, který je mi sympatičtější (a který má vintage nebo černá verze hodinek), ale i tak je ta modrá zajímavá... když už je to ten mořský Leviathan. Jinak s intenzitou jsem spokojen, i když je to samozřejmě jen detail, který člověk moc nevyužije (potápěč nejsem). Dlouhodobou trvanlivost lumu ještě budu zjišťovat.

lum1.jpg

lum2.jpg

Upraveno uživatelem mila.hajek@gmail.com
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 minutami, shewcza napsal:

Gratulace! Pres casem jsem je taky malem koupil, ale nemam tak velky koule jako Ty! Jsou super! Jeste na ne dojde. Uzivej originalni sperk;-)

Někdy je to lepší nechat uležet a počkat až čas uzraje :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krásný hodinky, taky jsem o nich vážně uvažoval - ještě v předobjednávce a nakonec je nekoupil, ale být to 42mm, tak to možná skončilo jinak... Gratuluji k nádherným hodinkám (to dýnko nemá chybu a tah beru také jako plus - už za tu originalitu!). Palec nahoru a ať ti dělají radost!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pred par rokmi som bol zvedavy na istu znacku, ktorej predajom sa zaobrali a chalani ma pozvali do svojich priestorov, kde sa temou rozhovoru stala ich tvorba a ciele so vznikom znacky Biatec. Velmi mili a prijemni chalani. Poukazovali mi rozne prototypy a navrhy puzdier, ruciek, cifernikov a ake strojovne budu pouzivat. Velmi pekne stravene chvile. Drzim im palce, aby pokracovali dalej a nech sa vam dari chalani!!

Upraveno uživatelem peter_s
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...