mila.hajek@gmail.com Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Odesláno 8. září 2020 Po pěti letech nové hodinky. Velmi pěkně zpracované, neokoukaný design, lehký chod lunety, solidní lum. Původně jsem zvažoval Seiko Sumo nebo něco na ten způsob, ale vzhledově mě tyto zaujaly více. A rozdíl z dojmu mezi fotkami a skutečností nebyl žádný. Vypadaly skvěle i naživo.
bandicoot Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Odesláno 8. září 2020 Supr volba. Mít koule/ksicht/outfity na tu zdobnost tahu, tak už je mám taky. Na prezentaci v Chronoshopu jsem jen tiše zíral, jak to chalani vymakali.
Daemonultimate Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Odesláno 8. září 2020 (upraveno) Dobrýýý taky se přimlouvám za víc fotek, míň přepálenejch a rád bych i sledoval dojmy ve smyslu ,,tak jde čas" tedy i s odstupem od čerstvých emocí. A moooc gratuluju Upraveno 8. září 2020 uživatelem Daemonultimate
mila.hajek@gmail.com Odesláno 8. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2020 Díky za pochvalu, udělal jsem ještě pár snímků.
shewcza Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Odesláno 8. září 2020 Gratulace! Pres casem jsem je taky malem koupil, ale nemam tak velky koule jako Ty! Jsou super! Jeste na ne dojde. Uzivej originalni sperk;-)
mila.hajek@gmail.com Odesláno 8. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2020 (upraveno) Dost lidí asi taky zajímá lum. Fotil jsem jen mobilem s pětiminutovým odstupem po nasvícení pár vteřin pod žárovkou. Asi bych upřednostňoval zelený lum, který je mi sympatičtější (a který má vintage nebo černá verze hodinek), ale i tak je ta modrá zajímavá... když už je to ten mořský Leviathan. Jinak s intenzitou jsem spokojen, i když je to samozřejmě jen detail, který člověk moc nevyužije (potápěč nejsem). Dlouhodobou trvanlivost lumu ještě budu zjišťovat. Upraveno 8. září 2020 uživatelem mila.hajek@gmail.com
mila.hajek@gmail.com Odesláno 8. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2020 před 21 minutami, shewcza napsal: Gratulace! Pres casem jsem je taky malem koupil, ale nemam tak velky koule jako Ty! Jsou super! Jeste na ne dojde. Uzivej originalni sperk;-) Někdy je to lepší nechat uležet a počkat až čas uzraje
Radek Cigi Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Odesláno 8. září 2020 Krásný hodinky, taky jsem o nich vážně uvažoval - ještě v předobjednávce a nakonec je nekoupil, ale být to 42mm, tak to možná skončilo jinak... Gratuluji k nádherným hodinkám (to dýnko nemá chybu a tah beru také jako plus - už za tu originalitu!). Palec nahoru a ať ti dělají radost!
Zdenek1307 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 Vypadají tak nějak originálně, moc se jim provedly. Jediná věc co mě trochu hlodala byla výška pouzdra... to musíš být hodně opatrný.
peter_s Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2021 (upraveno) Pred par rokmi som bol zvedavy na istu znacku, ktorej predajom sa zaobrali a chalani ma pozvali do svojich priestorov, kde sa temou rozhovoru stala ich tvorba a ciele so vznikom znacky Biatec. Velmi mili a prijemni chalani. Poukazovali mi rozne prototypy a navrhy puzdier, ruciek, cifernikov a ake strojovne budu pouzivat. Velmi pekne stravene chvile. Drzim im palce, aby pokracovali dalej a nech sa vam dari chalani!! Upraveno 10. ledna 2021 uživatelem peter_s
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se