Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím Vás, 

Potřebuju seika....nemůžu si vybrat...buď Suma SPB103J1 nebo Alpinisty SPB117J1...pisnete svoje názory který a proč... 

Děkuju moc všem za pomoc...

5212--spb117j1-17200440401882.jpg

4929--spb103j1-17100330187376-jpg.jpg

Upraveno uživatelem snake
  • Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Právě že se mi hrozně ty zelený seika líbí, ale pamatuju si starý suma a to bylo dost hrozný a podle toho co čtu - tak pouzdro je stejný jak u starých ne? 

Upraveno uživatelem snake
Odesláno

Dětskejch rolexek mám plno...o tom to není...

Byl jsem rozhodnutej pro Suma, ale než to vykopnu - řekl jsem si, že se zeptám starejch mazáků co a jak...precijen se v těch seikach neorientuju :(

Odesláno (upraveno)

Suma mají dobrý profil pouzdra/nožek, takže sedí dobře i když jsou veliké/dlouhé, ale vypadá to trochu jako placka. Ty alpinisty jsou takové civilnější.

Upraveno uživatelem xbraj19
Odesláno
Právě teď, xbraj19 napsal:

Suma mají dobrý profil pouzdra/nožek, takže sedí dobře i když jsou veliké/dlouhé ale vypadá to trochu jako placka. Ty alpinisty jsou takové civilnější.

Dík za názor - to jsem tak nějak vyčetl, ale jaký teda podle Tvých zkušeností zvolit? -to je ta otázka... 

Možná jsem se špatně zeptal...i reálný poznatky od těch co je maj mě zajímaj ;)

Ale jak se znám - stejně to večer objednám a bude... 

Odesláno

Kdyz uz jsem do toho takhle zabředl...nasel jsem ještě nějakou novou řadu Alpinistu...jediný co chci, aby to bylo na kovu-ale to asi nebude problém...doufám...pokud jsou to stejný hodinky a jen jiný barvy cifru... 

85284.jpg

85293.jpg

Odesláno
před 15 minutami, snake napsal:

Dík za názor - to jsem tak nějak vyčetl, ale jaký teda podle Tvých zkušeností zvolit? -to je ta otázka... 

Možná jsem se špatně zeptal...i reálný poznatky od těch co je maj mě zajímaj ;)

Ale jak se znám - stejně to večer objednám a bude... 

Já jsem měl oboje a vzal bych ty Alpinisty, na nošení jsou určitě pohodlnější. A jak píše Vladař91, nejlepší jsou zelené Red Alpinisty s Hi-beatem :) (dokonce tady nedávno jedny prodával kolega ze slovenska moje bývalé v super stavu)

Odesláno (upraveno)

Ty poslední mají nižší řadu strojku (Alpinisti a Suma maji 70h rezervu). Mě na nich vadí jiný odstín lumi na indexech a na ručičkách. Takže radši ty klasické Alpinisty.

Upraveno uživatelem xbraj19
Odesláno
před 15 minutami, xbraj19 napsal:

Ty poslední mají nižší řadu strojku (Alpinisti a Suma maji 70h rezervu). Mě na nich vadí jiný odstín lumi na indexech a na ručičkách. Takže radši ty klasické Alpinisty.

Ok-dekuji, nevěděl jsem...zůstávám u základního zadání...tedy suma nebo aplinisty ;)

Odesláno
před 2 minutami, dykmore napsal:

Proč ne Alpinisty? Ty ručky a čísla dokola... asi jsem do toho ještě nedospěl.

asi tak... ten "barokní" styl ala budík mi taky nesedí :(  Jinak sou asi zajímavější než ty Suma.. otočná vnitřní luneta, průhled..budou i nositelnější..  Takže pokud se ručky libí tak proč ne.

Jinak koukám na ty nový strojky.... 70h rezerva paráda! nevěděl jsem.. 

Ty Suma jsou v pohodě...ale nepřišly s ničím novým (jako třeba u King Turtlů) :(  lunetu mohly mít třeba v černé keramice nebo tak.. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...