KRWISTY Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Very good deal, thanks Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Tenhle člověk je nejen jeden s největších hodinkových bláznů co znám , ale hlavně jeden s nej lidí, který jsem na tomhle místě poznal. Jestli někoho můžu s klidným svědomím doporučit, tak jeho. Ještě jednou díky a kdykoli znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Naznačil jsem Michalovi jestli nepustí, pustil... Hodinky se mi líbí, jemu zas, věřím, moje bankovky! Rychlá akce a tak to má být, vše na 100%! Lovec jednoznačně doporučuje!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Naprosto bezproblémový obchod. Nemám co vytknout a rozhodně doporučuji. Díky Michale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 I já můžu jenom doporučit, super domluva, všechno bez jakýchkoliv problémů, radost obchodovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRWISTY Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Bezproblémový, rychlý obchod - Thanks Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Nevím po kolikátý už, ale pořád stejný Co si s Michalem řeknem, to platí. Dneska bohužel bez pokecu, ale mi to doženeme! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Sice nesu dříví do lesa, ale jsem maximálně spokojen a rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Maximálna spokojnosť s MichalV, síce sa nejednalo o hodinky, ale všetko prebehlo rýchlo a podľa dohody, určite odporúčam. Ďakujem ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Ukážková komunikácia. Ako sa dohodlo, tak sa aj stalo. Z mojej strany není čo vytknúť. Veľká vďaka za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Kupoval som od Michala hodinky. Sledujem jeho fotky na FB, pôdobí na mňa ako človek veľmi charizmaticky. Obchod prebehol s perfektnou komunikáciou, rýchlosťou a vzájomnou dôverou. Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Opäť výborná skúsenosť s Michalom . Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 S Michalem proběhla skvělá výměna, je to borec. Z hodinek mám neskutečnou radost. Balení + doručení na 1000%. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Taky se přidávám s velice kladným hodnocením. Jak jsme se domluvili, tak to taky bylo. Michala doporučuji a ještě jednou za vše děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Rychlá a férová domluva, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Chtěl bych Michalovi poděkovat za rychlý, příjemný a bezproblémový obchod . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Vše na jedničku s hvězdičkou. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Vše v pořádku, hodinky v TOP kondici, rychle jednani. Doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Super rychlý obchod, domluva skvělá! Tak zase někdy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Rychlý obchod, super přístup. Hodinky přišly super zabalené a k nim i dárek. Díky a doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se