Tom4 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Hehe, hehe . . nezapomeňte k tomu Lambu pořídit i sadu osvětlení a slušivý chlívek proti prachu a šmátralům . . .hehehe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Kdyz si clovek odmysli ty zeleny kryci panely a kola, tak to je standardni technic. Je to mimoradnej zazitek ze staveni, dost lidem ale vadi, ze ta funkcnost pak neni videt, jak je vse zakryte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 4 hodinami, azeppelin napsal: Myslím, že je dobrá příležitost nakoupit chodce a loď Mandaloriana, s dobrým investičním potenciálem. Diky, zkusil jsem a uvidí se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 4 hodinami, azeppelin napsal: Myslím, že je dobrá příležitost nakoupit chodce a loď Mandaloriana, s dobrým investičním potenciálem. Co je chodec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Tohle: 75254: AT-ST Raider, mechanický chodec z první série. Krabice z druhé série s lodí má sběratelský potenciál - loď + raritní figurka. Top bude nová malá krabice s Mandem v beskaru a baby Yodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Tiez som znovuobjavil tuto zabavku, tu je vysledok.. este na RSR cakam nalepky (krajsie). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a dalsie ma tu cakaju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Taky pěkný Dvě co Tě čekají mě čekají taky, Lamborghini k nim zvažuju dokoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 (upraveno) Naše dítko dostal k narozeninám Corvette, takovou oranžovou. Hnus oranžovej to je, krevetu to nepřipomíná ani omylem a ani zdálky. Blejsknul bych vám to, ale měl bych noční můry. Ta se nepovedla. Upraveno 22. prosince 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 1 minutou, Tom4 napsal: Naše dítko dostal k narozeninám Corvette, takovou oranžovou. Hnus oranžovej to je, krevetu to nepřipomíná ani omylem a ani zdálky. Blejsknul bych vám to, ale měl bych noční můry. Ta se nepovedla. Myslíš 42093? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Ano, to je ona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 2 hodinami, azeppelin napsal: Tohle: 75254: AT-ST Raider, mechanický chodec z první série. Krabice z druhé série s lodí má sběratelský potenciál - loď + raritní figurka. Top bude nová malá krabice s Mandem v beskaru a baby Yodou. Myslis "Potize na Tatooine"? Ja si chcem niečo kúpiti, pretože ten seriál som si zamiloval, ale 3.5 za loď sa mi dávať nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Právě teď, Tom4 napsal: Ano, to je ona Nojo, já bych řekl, že je to přímo úměrný komplexnosti a výsledný ceně, která by v případě věrnějšího podání (a tudíž mnohem vyšší složitosti) byla rovněž násobně vyšší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Ano, to je ona Není to moc Corvette, ale já ji vzal protože se hodila k náklaďáku co mám. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 (upraveno) Před hodinou, koveras napsal: Myslis "Potize na Tatooine"? Ja si chcem niečo kúpiti, pretože ten seriál som si zamiloval, ale 3.5 za loď sa mi dávať nechce. Jojo, na youtube to někdo recenzoval a v běhu jsou myslím předobjednávky. Ale asi to nebude stát jako battlepack. 3,5K je dost, je to SW Mandaloriansky nastřelené, ale za míň to už asi nikdy nebude. Z některých zemí mám info že už je to vypprodané. Na ofic stránkách jedou doobjednávky a na šedivkách to už cenově naskočilo. EDIT: jo už vidím cenu za "potíže" 770,-, kde co si budeme povídat platíš jen za figurku v beskaru. Upraveno 22. prosince 2020 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Nechcete si někdo objenat https://www.lego.com/cs-cz/product/trouble-on-tatooine-75299? Platit 300 za poštovný se mně nechce a dvě neužiju. Kdyžtak sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Nebo si ho za stejné peníze objednej v Pompo hračky, a vyzvedneš na prodejně okolo které pojedeš, poštovné 0,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Nojo, díky, už jsem z toho kvalitně zblblej Je to novinka, ne doprodej, tak to bude všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 před 12 hodinami, Tom4 napsal: Nebo si ho za stejné peníze objednej v Pompo hračky, a vyzvedneš na prodejně okolo které pojedeš, poštovné 0,- Bohužiaľ si ho teraz vyzdvihnúť nemôže, Pompo má zatvorené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Tak já taky přidám. Bohužel jsem typický stavitel, tzn. nějak jsem neřešil hodnotu nebo lego jako investici, takže kromě poslední krabice od AM007 jsem všechno při stěhování vyhodil. Ten Technic jsem zkusil kvůli Ducati a musím říct, že staveni je rozhodně zábavnější než Creator, ale na konci vypadá Creator lépe. Teď se těším na Technic Jeep Wrangler Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 (upraveno) Aha, tak to pardon, vycházel jsem z tohoto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ale evidentně když to zkusím v košíku tak to nelze. Třeba ve Sportisimu nebo Jysku to jde, stejně jako elektro a další. No nic, tak jiné hračkářství nebo obchod co umožňuje pick up, to nemusí být zrovna Pompo Upraveno 2. ledna 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se