Chosef76 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Před pár týdny jsem tu někde v diskusi u statusu varoval, že dosavadní moony polezou s cenou nahoru. Vím, že pár mých známých pacientů odsud si je na poslední chvíli koupili. Já kupoval moony před Vánoci 2019 nové za 94k...byl to pátý a doufám, že poslední pokus. Je to pár let nazpět, kdy jsem tu pouštěl safírovky v kompletu a super stavu kolem 70k, tenkrát jste nad nima vohrnovali nos. Mno, tak teď budou přes 190k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 (upraveno) před 1 hodinou, Axel napsal: K more user friendly by se slušelo připojit i ...more gold-digger friendly No vidis, a to je dalsie velke plus! Este poslednu poznamku a koncim tu s Rolexom, uz sme mimo témy. Samozrejme nemyslel som len kaliber. Na ruke okamzite citis a vidis ze je to trochu iny svet. Ale ako vravim, nove (predchadzajuce samozrejme tiež!) su peckovne, nebyť toho že mám objednané a slubene 3 hodinky + 1 objednane a nepotvrdene, ale zato ani neodmietnute (ano, zelená Daytona), hned by som kupoval Moony. Pri novej ref by som siel do zafiru, pri predchadzajucej do hesalitu. Sedna, ako som sa vyjadril je pre mna ako vlastnika Moonshine gold nezmysel. Upraveno 7. ledna 2021 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 nové safírky mi prídu ako jasná voľba. To aplikoavné logo, priehladné "dno" s viac dekoroavným strojčekom, a jasne rozoznatelným tahom určite stoja za prípatok. Cena je aká je. Určite v omege veľmi dobre vedia čo robia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Jsem nevěděl, že ta divná spona je vlastně remake... jo a všimli jste si, že safírovky mají leštěný tah a haselitky broušený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Nejak nesledujem toto vlákno,jedna divna otazka :Aka je vyska puzdra? dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 3 hodinami, Liqid napsal: Mohl by prosím někdo opravit nadpis vlákna? @Honza.manta @beeman díky kluci Co tam chceš napsat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Správný rok, tedy 2021. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 15 minutami, Honza.manta napsal: Co tam chceš napsat? před 12 minutami, Liqid napsal: Správný rok, tedy 2021. Přesně tak, opravit rok na 2021. Děkuji předem a omlouvám se za kompilace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 32 minutami, Liqid napsal: Jsem nevěděl, že ta divná spona je vlastně remake... jo a všimli jste si, že safírovky mají leštěný tah a haselitky broušený? Celej ten tah je remake. Jo už sem to psal, hesalitky jsou víc do toolů, celobroušený tah a nebo nylonový řemen... Safírovky mají leštěné tenké články tahu a druhá varianta je kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 40 minutami, Kristian.nov napsal: Celej ten tah je remake. Jo už sem to psal, hesalitky jsou víc do toolů, celobroušený tah a nebo nylonový řemen... Safírovky mají leštěné tenké články tahu a druhá varianta je kůže. Lestene clanky sa mi hodne pacia. To by som prijal aj na mojich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Ja mam hesalit moony s velkou krabici uz taky 4. kus Jinak...nalevo safír, napravo hesalit. Mlíko na safíru rozhodně nezmizelo. (ukradeno na FB od Broera z Fratella, snad se nezlobi ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Ten pravý tah je divný a safír jde stále poznat. Za mě, hesalit + tah od safírovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Hadajte sa o tahu kolko chcete Za mna tentokrat hesalitky s nylonom. A sam sa cudujem, preco tato kombinacia. Ale mne sa tie priecne pruhy na koncovke nepacia. Ako uz niekto hore napisal, viac by mi sli napr. k mojej Aqua Terre. No nic, musim tento rok setrit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 (upraveno) před 15 minutami, guzmic napsal: Ten pravý tah je divný a safír jde stále poznat. Za mě, hesalit + tah od safírovek. Presne, ten tah teraz má viac elegantný štýl by som povedal a bez tých leštených dielov to vyzerá čudne, ako keby niečo z tadial chýbalo. Keď už tah je celý brúsený, mali podobne spravit aj hodinky. Možno by to vypadalo harmonickejšie. Upraveno 7. ledna 2021 uživatelem Davis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Rád se na ně u AD podívám, a porovnám je s předchozí generací. Broušený tah by se mě na nich líbil více, ale chce to živé setkání. Tak snad brzo budeme mít tu možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 2012 přepsáno na 2021. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Dnes jsem je zkoušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 24 minutami, Bert napsal: 2012 přepsáno na 2021. Děkuji mooooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 7 minutami, gas napsal: Dnes jsem je zkoušel V balení v boxu je tedy transportní krabička a hadřík na leštění ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Nic jiného jsem tam neviděl. Safir mléčný, cifr vedle mých hesalit do šeda, leštěné části na tomto druhu tahu u takových hodinek mě se.rou. Průhled fajn, ale mám raději plné dynko u funkčních hodinek. Ve zkratce, nechtěl bych je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se