guzmic Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 @azeppelin jako jooo, budou chodit +-2-4 sec/den no a co, aj tak to nejsou hodinky na každý den. Mě se líbilo, že tam šoupli to nato, velo strap a lupu kdo má rád hodinky udělá mu to větší radost, než přesnost lepší o 2-3sec) den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Právě teď, guzmic napsal: @azeppelin jako jooo, budou chodit +-2-4 sec/den no a co, aj tak to nejsou hodinky na každý den. Mě se líbilo, že tam šoupli to nato, velo strap a lupu kdo má rád hodinky udělá mu to větší radost, než přesnost lepší o 2-3sec) den Asi jak kdo. Chtěl jsem tu pěknou velkou a nepraktickou krabici s věcičkama. Už u Hánáka jsem si hodinky strčil do kapsy kabátu, abych mohl zbytek nechat s lehčím pocitem v kufru auta, než dořeším práci. Nakonec krabice se vším zůstala spolu s dalšími od hodinek a elektroniky ve skladu a nikdy jsem ji od té doby nerozbalil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 @azeppelin jasně chápu, každý to máme jinak... nechceš pustit ten velo strap? vím, že bude asi na p..ču ale vyzkoušel bych ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 12 minutami, guzmic napsal: @azeppelin jako jooo, budou chodit +-2-4 sec/den no a co, aj tak to nejsou hodinky na každý den. Mě se líbilo, že tam šoupli to nato, velo strap a lupu kdo má rád hodinky udělá mu to větší radost, než přesnost lepší o 2-3sec) den Souhlas. Před nějakou dobou, se řešilo, jestli je zdražení kvůli balení s doplňky adekvátní nebo ne. No a teď je balení bez nich a zdražení velký. Jasný, je tam nový stroj, technicky zase posun, ale mě Moony aktuálně dělaj +4 sek. a něco, takže přesnost myslím OK. Ty doplňky určitě spoustu z nás potěšili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Juu náhodou ta “cestovní” vnitřní skryta krabicka je geniálně vyřešená! Jinak souhlas ze ta obří škatule vypadá jak vykradena faraonova hrobka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Abych to shrnul, pokrok dobrý, ale jsem rád za sovje starý :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 3 hodinami, guzmic napsal: @azeppelin jasně chápu, každý to máme jinak... nechceš pustit ten velo strap? vím, že bude asi na p..ču ale vyzkoušel bych ho. Nezlob se, ale ne. Přeci jen to chci nechat v kompletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 @azeppelin v pohodě, já to chápu ale aj tak díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 (upraveno) Kolikrat se tady psalo, jak prislusenstvi a vlastne cely kufrik jsou zbytecny, ted to u Omegy ocesali a hracky chce kazdy zpet Mne to prislo vzdy jako prakticky a povedeny bonus.. Obzvlast u nepostizenych se dostavil wow efekt. Psal jsem to uz v minulosti a myslim si to i ted, tyhle doplnky mely a maji svoji sberatelskou hodnotu a nakonec prave v tom bude spocivat vyjimecnost dosluhujici reference.. Posledni se "starou" strojovnou a jedina v takovem velkorysem baleni Upraveno 8. ledna 2021 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Jestli se nepletu, tak při přechodu na velkou krabici s těma hračkama zdražili. No a teď zase zdražili, ale hračky si nechali Ale jo, líbí se mi i bez těch blbostí okolo. Nový tah vypadá super až na sponu. A co myslíte? Za kolik půjdou koupit? Neptám se na ceníkovou cenu, ale reál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 8 hodinami, Axel napsal: Kolikrat se tady psalo, jak prislusenstvi a vlastne cely kufrik jsou zbytecny, ted to u Omegy ocesali a hracky chce kazdy zpet Mne to prislo vzdy jako prakticky a povedeny bonus.. Obzvlast u nepostizenych se dostavil wow efekt. Psal jsem to uz v minulosti a myslim si to i ted, tyhle doplnky mely a maji svoji sberatelskou hodnotu a nakonec prave v tom bude spocivat vyjimecnost dosluhujici reference.. Posledni se "starou" strojovnou a jedina v takovem velkorysem baleni Naprosto výstižně napsáno! Já jsem rád, že je mám, sice mám někdy stavy, že je prodám, ale asi si je ještě nechám, taky mám pocit, že jako poslední reference se starou strojovnou budou zajímavé. No a ten velký kufr, na který je často nadáváno kvůli jeho velikosti, bude taky určitě doceněn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 9. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Nacpat Omega do toho menšího boxu stejný příslušenství, tak budou safírovky přes dvě kila už teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 (upraveno) Tak spona je předmětem kritiky i na omega fóru, kéž by se někdo ve vedení rozhodl udělat ještě menší upgrade a sponu nahradit jinou, vybírat mají rozhodně z čeho... Ale to je asi utopí Jinak jedna věc není nikde zmíněna a to návrat radiální struktury subciferníku ! Určitě jsou na safírové verzi, snad platí i pro hesalit.. Nové reference bude pak skutečným "strojem času", jelikož ciferníky jsou v tom případě téměř identické s číselníky Moonu minimálně z roku přistání na Měsící (145.022 -69 - číselník se značením C1). Mohli to dotáhnout k úplné dokonalosti, pokud by vytvořili kopii číselníku B3 se superluminouvou, protože jedině ten patří do skutečných Moonů, co nosili Buzz a Armstrong (105.012 a 145.012 ). Paradoxně právě číselník u safírové reference se vzhledově B3 nejvíce blíží díky aplikovanému logu, na druhou stranu dýnko nenese v popisku "Moonwatch", to najdeme jen u hesalitu, což je správně Tady detail subciferníků: Jinak ten cestovní box se povedl.. Upraveno 9. ledna 2021 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Nekdo se tu tusim ptal zda pujde tah z novych Moonu pouzit na starsi reference. Ano pujde ,,New bracelet on the “old” Moonwatch. It fits! No adjustment needed, I just used the bracelet and pins from the new Speedmaster. There's a little gap between the end piece and the case, in case you are perfectly healthy (without OCD), it should be fine" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Super, diky za info, ale... asi nemusim mit OCD, aby mi ta dira u pouzdra vadila, stejne jako to, ze ten prvni dilek je kratsi, nez nozky pouzdra a vypada to divne... 1171 od strejdy seiko to jistí a budu spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Před hodinou, Axel napsal: Tak spona je předmětem kritiky i na omega fóru kurwa nemozem si pomoct, mne sa ta spona paci. Aj pocit pri manipulacii je vyborny. Ale narovinu - fakt cocoti ze pouzitelnu mikroregulaciu, alebo aspon extenziu nezapracovali, nechapem. Z coho som ja sklamany, je ze zmensili kufrik a vynechali prislusenstvo . Toto sa zakaznikom nerobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 12 minutami, tedwine napsal: kurwa nemozem si pomoct, mne sa ta spona paci. Aj pocit pri manipulacii je vyborny. Ale narovinu - fakt cocoti ze pouzitelnu mikroregulaciu, alebo aspon extenziu nezapracovali, nechapem. Z coho som ja sklamany, je ze zmensili kufrik a vynechali prislusenstvo . Toto sa zakaznikom nerobi Ani lupa tam neni ukrytá ako pri Snoopy verzii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 6 minutami, Davis napsal: Ani lupa tam neni ukrytá ako pri Snoopy verzii? keinen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 9. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 19 minutami, Davis napsal: Ani lupa tam neni ukrytá ako pri Snoopy verzii? Vypadá to , že máme Smolíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Ten nový tah teda vůbec nesedí pěkně na původní referenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se