Bayard Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Trochu z jiného soudku standardniho vzhledu potápek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Nádhernej kousek! Big date, 100h rezerva nátahu a 30barů WR. Škoda, že už jsou poměrně velké (43,2mm) a vysoké (15,65mm), ale zrovna výška má důvod vzhledem 30barům a DIN 8306 i ISO 6425 standardům v kombinaci s průhledem. Máš je i s tahem? Co jsem je zkoušel na tahu, tak z té mikroregulace by si měli vzít ostatní výrobci příklad. Na ruce ti sednou skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Takhle při kolmém pohledu (který si při focení placatých rolád kvůli přímému odrazu moc neužijete) vypadají úžasně, panoramadate čitelné z libovolného úhlu je taky pecka. Chápu že kvůli výšce chtěli aspoň lunetu udržet nízko - akorát ten “retro zaoblený” safír už při pohledu ze strany dost výrazně opticky deformuje číslice, škoda že to nevyřešili spíš stylem á la Omega ~ hranatá poklička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Tak tady je ten date na čtyřce zcela v pořádku. Dodnes mě trochu mrzí, že jsem od nich nevzal Senator Navigator Panoramadatum, který jsem měl v nabídce, ale bílá datumka a ukouslá čtyřka mě odradily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 (upraveno) Máš recht že tohle krušnohorské koaxiální jednovrstvé provedení “bigdate” vynikne nejlíp s tmavým podkladem, na kterém ten (taky tmavý) předěl mezi číslicemi přirozeně zmizí. Já takhle vloni na jaře prošpekuloval podobně řešené (a v provedení s bumpery/karbonem/luminiscenci/panoramadatem dost těžko sehnatelné) Belisary, za cenu která byla proti těmhle überpotápkám sotva desetinová - a taky to bylo hlavně kvůli neladícímu patkovému fontu a “pozitivní” barvě data, se kterýma mi to prostě nešlo pod fousy... Upraveno 19. ledna 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jagger Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Jsou hezký.. Jen mi tam nějak pozičně nesedí ta datumovka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 V 18. 12. 2021 v 10:58, Jagger napsal: Jsou hezký.. Jen mi tam nějak pozičně nesedí ta datumovka.. A mě zas právě jo velmi netradiční...krásně velké okno celkově jsou to pecka hodiny! Jen ts cenovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bayard Odesláno 23. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Je to moje subjektivní hodnocení, ale jsou to opravdu dobré hodinky. To sklo láme pohled z různých stran, je to pokaždé jinak. Vyfotit to moc nejde. Strojovna pěkná a Glashutte zpracování a přesnost +3s/týden a to dlouhodobě. .... ale jak to běží, každému se líbí něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Nikde jsem je na foru nezaznamenal - jestli chápu dobře letošní novinka - zelené Panorama Date SeaQ z hutí.. Zelená vypadá moc dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 videl som ich vo Viedni v butiku, su krasne. Mali avsak iba malu verziu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 videl som ich vo Viedni v butiku, su krasne. Mali avsak iba malu verziu. Co znamena mala verze? Ja nikde nenasel, ze by delali mensi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 před 2 hodinami, vikinho napsal: Co znamena mala verze? Ja nikde nenasel, ze by delali mensi? Mali ich v 39, v 43 ich nemali zatiaľ. Asi ich v 43 ani nerobia zatiaľ. Ja by som prave asi 43 potreboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 (upraveno) @vikinhoOpravdu je po 9 letech na Chronomagu tak těžké otevřít si stránky výrobce a nebo libovolného prodejce? Malá verze = 39,5mm, s obyčejným strojkem 39-11 (40h rezerva chodu bez Panorama Date) - prostě jak nudné staré Rolády a nebo o řád levnější konfekce s 2824/SW200... Upraveno 2. dubna 2022 uživatelem Radek124 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Tady je řeč o těchto hodinkách, které mají 43,4 mm a power reserve 100 h, což je něco zcela jiného než verze 39.5 mm, tedy pletou se tady hrušky s jablky. Na chrono24 je těch 43.4mm hromada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 @Radek124 ale to se pak samozrejme bavime o jinych hodinkach :-P Cekal jsem, ze me kolega omraci odkazem na letosni novinku s panorama date, strojkem a pouzdrem v 40mm pouzdre! Stranky vyrobce mam samozrejme nastudovane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Tych 43,2 by bolo praveze ok. Na dajverovsky typ hodiniek je takyto rozmer ok. Aj ked samozrejme zalezi na rozmeroch zapästia. Ja som ich mal/mam nejaku dobu v uzsom vybere, ale odradza ma vyska. Takmer 15,7 je uz celkom dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Nechci zakládat nové vlákno, tak využiju "sesterské" Seaq. Co říkáte na shark mesh? Nepřeháním to? Oproti originálnímu kaučuku je to jiný pocit na ruce, ale pořád se nosí fantasticky pohodlně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Mi prijde, ze to k nim sedí, mozna kdyby byl trochu "jemnejsi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Mně příjde ten mesh super, hezky to podtrhuje tu sedmdesátkovou estetiku, prostě prďácký potápky z Glashütte se vším všudy. Jinak bohužel zcela mimo mojí ligu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září hodim to sem SeaQ Chronograph "silver screen" https://www.glashuette-original.com/en/watches/spezialist/seaq-chronograph-1-37-23-03-80-33/?_cldee=-So1t1BrhwILNlLnvIOLvxA0gWNe5LGNx4QJZr9hmej8uyy0msGaKZreS_kH0Ji6&recipientid=contact-292a607f636aed1195610022489fdb79-fe5f050cbee345cf9efb668fb763a8b0&esid=18bae8eb-f368-ef11-bfe2-0022489ba83e 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se