Přejít na obsah

Omega Seamaster Diver 300m 42mm - speciální edice ZOH Peking 2022

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mně se docela líbí. I ty "lentilkové" barvičky :speak_cool:...

Omega Announces Seamaster Diver 300M 'Beijing 2022' Special Edition | aBlogtoWatch

OceanicTime: OMEGA Seamaster Diver 300M Beijing 2022 SPECIAL EDITION

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Mně na nich nějak nesedí ta luneta, ani neumím popsat proč, ale nelíbí se mi. A OH v Číně budou na 100% když se Číňan rozhodne, že něco uspořádá, tak není žádná síla, která by mu v tom zabránila.

Odesláno (upraveno)

Barvy olympijských kruhů jsou tam docela decentní. A že jsou nepropojený a rozpadlý je na tuhle dobu docela symbolický, byť Coubertin by se asi ošíval. Trochu problém bych měl s chybějícím pátým kruhem nahrazeným indexem na 12. Zas maj černý něco extra.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Jsou pěkné. Némám rád Čínu, takže s nápisem Peking určitě ne. Ciferník vypadá hezky. Chce to vidět naživo. Škoda, že nemají menší variantu 37-39 mm. S tou masivní lunetou jsou velké.

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Sice Aqua Terra, ale opět OH Peking 2022, tak to hodím do tohoto vlákna.

Omega Debuts Seamaster Aqua Terra Beijing 2022 Watch | aBlogtoWatch

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...