Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím pánové, včera mě zaujal článek na Hodinkee o možných a na trhu dostupných alternativách po ukončení produkce ocelových PP Nautilus. Přemýšlím, jestli si neudělat radost a podobným směrem se také nepustit. Tj. ocelové sportovní hodinky s integrovaným tahem (tedy integrovaný není asi nezbytná podmínka), které se nechrlí ve velkých číslech a jsou od respektované značky. Bez chrona. Problém je, že potřebuji, aby to z hlediska potenciální resale value nebyla úplná sebevražda, tady vždycky tvrdím, že ocelový sportovní Rolexky jsou vlastně i pro socky, protože když s nima někde nejebnete je to vlastně i investice. Dost mě zaujaly Chopardy Alpine Eagle, ty úžasně tenké Bvlgari a dlouhodobě se mi líbí Santosky od Cartiera. Co vy na to pánové?

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Na mě byly Chopardy moc velkej hommage na to že to stojí čtvrt milionu, od Santosu mě odradili v nejmenovaném servisu že ten systém výměny řemenů občas nefunguje a prostě se ti vycvakne na ruce a hodinky jsou na zemi, proto koupil jsem Octo a jsem happy :D 

Upraveno uživatelem Exiztence
Odesláno (upraveno)

Tak pak už jenom AP RO.

Chopardy ani ty Cartiery se mi moc nelíbí. Ty Santosy mně přijdou jako hodně ženské hodinky. Ten Czapek vypadá úžasně.

Upraveno uživatelem knihomol
Odesláno

Ja z toho clanku, co na me taky vcera vyskocil, naopak nejdyl studoval ty Chopardy... trochu jsem i ovlivnenej, ze na me vyskocily loni v jednom prijemnem seriálu, no.. :-) tam je nosil i k vojensky uniforme a prijemne to tahalo za oci..

Odesláno

A co Constellation? Dobrá značka i strojovna, na fóru jich moc není, což se divím, velmi pěkné a hlavně pohodlné hodinky.

Constellation Co-Axial Chronometer 38 mmConstellation Co-Axial Master Chronometer 39 mm

Odesláno

Díky za první odpovědi. Výběr je velký, ale cenově koukám spíš na spodní část žebříčku, AP RO je top, ale když pominu, že se vlastně ani koupit nedají, tak to už je moc. Omegy ne, tam jsem pár kousků měl a celkově mě tyto moc neoslovily. Jak to u těhle kousků vidíte s tím resale? Krom těch RO si myslím, že to bohužel bude všude bída, minimálně když se budou normálně nosit. 

Odesláno (upraveno)

Ty Bvlgari Octo mají koule! Škoda, že chodím oblíkaný jak šupák (takže na ruku fakt max ty Suby), a tím pádem se ke mně nehodí, jinak by už byly v hledáčku. 

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odesláno
Před hodinou, wizard-ov napsal:

Ty Bvlgari Octo mají koule! Škoda, že chodím oblíkaný jak šupák (takže na ruku fakt max ty Suby), a tím pádem se ke mně nehodí, jinak by už byly v hledáčku. 

Já bych nosil i Breguety k teplákům :D

Odesláno

Z tech vsech jsou nejhezci Octa. Ty GP doporucuju vyzkouset nazivo, fotky jim uplne nedelaj supr sluzbu.
A nezavisle na tom doporucuju zajit za klukama do AP a popovidat si. Do roka bys mohl napr Jumba mit ;)

Odesláno

A tam dneska ty ceny litaji jak? Aspon si ji to pak drzi:) Jj Octa jsou krasny, zkusim pohledat naky dlouhodobejsi zkusenosti, treba jak vypadaj po delsi dobe daily noseni. 

Odesláno

Cca pul mile.
Zdrazeni avizovany nemam.

Octa zalezi jaky. Titanovy budou jak novy, na oceli to bude videt. Ale RO sem vzal o kliku v zasedacce a dycky dyz je vemu na ruku, tak si na to vzpomenu a usmeju se.
Dneska rano zrovna. :)

Odesláno
před 3 minutami, Kamil.K napsal:

Jsou krásný, nevím proč ale subjektivně je mám zařazený jako hodinky pro chlapy 50+, tam mi ještě pár roků zbývá. Ale to je můj problém:-)

Tak o RO ještě popřemýšlím, to mě ani nenapadlo. Za zapsání se na "čekačku" asi člověk nic nedá a když pominu fakt, že má člověk na zápěstí něco vlastně tak absurdně drahýho, tak je to lepší než to mít na účtu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...