AndyAaron Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Tosi, ty ale michas dve veci dohromady. Tohle nemaji byt B-Uhry s prumerem 50mm (jakoze flieger), ale tohle maji byt allied pilotky, ktere se nikdy vetsi jak 38mm nedelaly. Mrkni na IWC Mark XI, XII a XV. A usekla rucka je naprosta legenda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 To já bych ty pravé letecké velikostně nikdy neunesl. Tady ty zmenšeniny mi dělají radost, že existují, bo si je jednou stejně koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Já ke vší spokojenosti nosím na ruce pořád San Martiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Abys tady s tou spokojeností zase někoho nenaštval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Kdyby jenom nastval, ale hrozi prasknuti cevky. A i kdyby to melo zachranit naladu jen jednomu vazenemu clenu gentlemanovi, stoji to za to, to tady zamknout, zakazat, smazat a nejaktivnejsim rozdat banany na ip adresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 (upraveno) V 22. 5. 2021 v 8:18, AndyAaron napsal: Tosi, ty ale michas dve veci dohromady. Tohle nemaji byt B-Uhry s prumerem 50mm (jakoze flieger), ale tohle maji byt allied pilotky, ktere se nikdy vetsi jak 38mm nedelaly. Mrkni na IWC Mark XI, XII a XV. A usekla rucka je naprosta legenda! Nojono, viděl jsem zmínku o "letecké korunce", a tak - nezkoumaje detaily - udeřil na strunu B-Uhr. Ale useklá ručička se mně furt nelíbí! Představ si, že bys v dětství měl vleklý problém s "levou" a "pravou". A tvůj tatík-psychopat právě vymejšlel design pro fliegery... Nemusím, doufám, pokračovat, jak docílit snažšího rozlišení? Useklá ručka mně tak nějak symbolizuje nemístné násilí, mrzačení designu! Uf uf, vymysleli jsme něco originálního! Ale někdo holt třeba dá přednost prostému zapamatování levá/pravá, malá/velká, originalitu za každou cenu nepotřebuje... Nic ve zlým! Upraveno 24. května 2021 uživatelem Tos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 to třetí kůře vejcové. čím dál lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Díky aktivním Číňanům v jiném vlákně i toto vlákno LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Borci, vlákno odemykám. Prosím tímto propagátory čínských hodinek, aby si uvědomili, že jejich postoje nesdílím, a adorace čínských sr-ček je mnou pouze trpěna. Důvody akceptace jsem vysvětlil již dříve. Pokud by snad někdo z číňanů opět osobně zaútočil na moderátora, bude mnou zcela nedemokraticky uplatněn princip kolektivní viny. Konec konců, to přece jako čínomilové dobře znáte od soudruhů z Pekingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Než se to natvalo zamkne, tak ještě toto. Slabší povahy ať raději odvrátí zrak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 rozjeté hovno svatomartinské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bhuzcrecelu Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 (upraveno) Phoibos sub, verze quartz (PX002C). Zpracováním i proporcema dost odlišný než podstatně vymazlenější varianta v automatu (PY007C) - ale to je dobře, tohle jsou skutečný beatery na venkovský homeoffice/štípání dřeva... Upraveno 12. července 2021 uživatelem bhuzcrecelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchkrist20 Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 před 32 minutami, watchkrist20 napsal: Kde máš korunku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchkrist20 Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 před 5 hodinami, orol napsal: Kde máš korunku? Skutočne tam je, no je malinká a pod uhlom ju nieje vidieť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Neodolal jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 To je ale neskutečnej hnus. Na ikonickém modelu je napláclá nějaká hnusná šikmovoká žába. Styď se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Ona je to komlet slatanina několika modelů od Doxy a ta žába je vážně hrozná Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 ... a stydíš se? .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se