Panchart Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Ještě v práci mám čínský planety a včera přišly mudmastery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Nemám je na ruce zrovna dnes, ale v létě a o víkendu, když je sluníčko je moc rád nasadím. Zpracování na perfektní úrovni a svítí taky pěkně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Ale to se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Co to prosím je? Jsou krásné, ale už se v těch poctách nevyznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Ze včerejšího výletu do sousedního okresu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 V 26. 2. 2021 v 19:05, dykmore napsal: Co to prosím je? Jsou krásné, ale už se v těch poctách nevyznám Jde o San Martin The Great Wave off Kanagawa luminous dial. Jak jde vidět z fotky, tak celý cifr nádherně svítí a je toho docíleno tím, že je vyroben na 3D tiskárně lumi filamenty. Zkrátka pěkné a hravé hodinky, které za směšný peníz přinášejí velice kvalitní zpracování. Mno a inspiraci odhaduji na Seiko 6105-8000. Alespoň podle pouzdra. Cifr je pak asi nejznámější obraz od Katsushika Hokusai(e). Co vím, tak ten se na hodinkách od Seika nevyskytoval, ale často se používá jako mod dial pro různé Seiko modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Čínský tuňák, mám je čím dál raději. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 7. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Zachytil jsem čínské letadlo, jak nad Brnem rozprašuje koronavirus. A my to skrz tyto homáže ještě dotujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 To se mi fakt nelíbí, takové šíření hoaxů tady na chronomagu. To jsou normální chemtrails, na které stačí ocet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Hoaxů, hoaxů, říkala to Ilona a taky ten pan Volný, který se za nás bije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Vážení přátelé čínských hodinek. Doufám, že jste dnes projevili aspoň trochu sebereflexe a vyvěsili vlajku pro Tibet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 nemůžu si pomoct, ale ty šínofky mě bavěj fakt hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Bronzové šínofky Mě už dneska ten Excel vůbec, ale vůbec nebaví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Lube, ty jsi to přivolal. Pošťák mi dnes donesl apokalyptickou gumu, co nosil Martin, když hrál Willarda. Tuňáci fakt dobrý. Kdyžtak je potom nevyhazuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 jako mně se ty tuňáci taky líběj, ale - svýho času jsem měl jejich lidovou verzi a nějak mi to prostě nesedělo. asi moc železa.. i když občas lituju, že šly pryč. taky mi vadila ta blbě přístupná luneta. stejně je to prdel, ty willardofky. prostě jeden film, herec s hodinkama, a jakej cirkus kolem toho vznikl. přitom mohl mít na ruce úplně jiný hodinky. anebo, žádný hodinky mít vůbec nemusel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 To by bylo ušetřenejch peněz, kdyby žádný nenosil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Lub:mě doteď mrzí, že mi utekla Monstra 2. generace v oranžové nebo Drákuly za rozumné peníze. I ty monster tuňáky jsem v merku měl... Tyhle kovadliny jsou svým způsobem náplast na mentální bolístko. Těžké jsou jak sviňa, ale nosí se příjemně. V případě napadení pak člověk vzpomene na líbezné tóny Cannibal Corpse a jejich love songu Hammer Smashed Face. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Já se přiznám, že mám docela svrbění si pořídit ty monstra od heimdallru. Originály dvojkový nový neseženu. A i kdyby jo, tak za nehorázný peníze, a tady dostanu v podstatě to samý. A navíc, z tědlech všech čín, se mi jako jediný líbí to rybičkový logo. Já snad do nich pudu. Už teď mám na cestě jedny adidasky, tvl to sem dopad . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 11. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 (upraveno) Tvl nevím. Rybičkový logo pěkný (ale ne tak jako žralok Martin), ale tohle už mi přijde za hranou. U Willardů s tím zase takovej problém nemám, ale monstra beru furt jako aktuální hodinky, mám je doma, prostě tady už je to pro mě čistá vykrádačka. Ale chápu, že každej to má nastavený trochu jinak a převládají subjektiivní pocity a třeba i osobní vztah ke konkrétním modelům. Jaký adidasky objednals? Já se přiznám, že mě pohltila ta tuňáková mánie. Ale snažím se udržet, dokud si neosahám ty travexovy nebo nooskiho. A to se mi tahle řada nikdy extra nelíbila... Upraveno 11. března 2021 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 To koukáte, co? To je moje, kupovat lacino krásný věci, homage třeba, ale nekupte to, když je to tak výhodný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se