5etter Odesláno 13. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Není favorit jako favorit. (staré japonské přísloví) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Jedine stare Japonske prislovi, ktere znam, zni: "Kdyz mas v pr*eli destnik, neotvirej ho!" ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 už tmavnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 San Martin, to je ten ostrov, co tam pod tropickým sluncem tmavne Simona Krainová, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Discotheque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 49 minutami, 5etter napsal: San Martin, to je ten ostrov, co tam pod tropickým sluncem tmavne Simona Krainová, ne? mám ho celej na ruce, Krainová je vevnitř a točí mi tam kolečkama. před 31 minutami, mikymik napsal: Discotheque no neštvi mě! kurva já bych si tak zalítal v noci (naposledy snad před 10 lety) - kolik tědlech samokřídel už jsem měl sakra. mám spoustu jednotlivých ledek, ale už ňák nevim, jak to zapojit. dnes už se asi pořizujou jako osvětlení hotový sady, ne? chtělo by to nějakej lítací sraz a pokecat vo tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Lube, koupis normalne pasek s LEDkama za par haliru a pripojis je k baterce pres balancni konektor ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 (upraveno) Šamil má pravdu. Ale nejlepší je začít lítat, když se šeří. edit-foto: Čínská symbióza Upraveno 14. března 2021 uživatelem mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 hoši, vám se to říká. jsem uplně fprdeli s časem, do toho další okolnosti..nevím, kdy se k lítání zase vůbec dostanu, ale to je na jinou debatu.. včera večer první zaexperimentování - na 2 hoďky do pytliku s vejcetem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Pěkně to ztmavlo, to muselo být jistě hnědé vejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 14. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Zdravím rudého favorita do sousedního katastru. Mohylu míru v pozadí poznají jen skuteční znalci čínských hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Včera jsem zhlédl Apokalypsu s Martinem Sheenem aka Captainem Willardem. Hodinky měl stejný, jenom to pozadí bylo malinko jiný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 @5etterdnes jsem opět vyrazil na opakovací výjezdy na mohylu. Foukalo jak sviňa, tak se číslo zastavilo na 5. Dnes na jednici se zimními koly a na pazuře samozřejmě čínský tuňák se želví gumou. Parádní kombinace. Je pravda, že tato železná a těžká věc se více hodí k jezdci s alespoň 20 kg cyklistické nadváhy než k 7kg silničce, ale co už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Dát berany nahoru a bylo by z toho i celkem fajn kolo na ježdění po katastru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Hmm les, to v katastru obce nemáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 14. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Večer jsem zase vyrazil z dcerou na kolo. Má novej ultralight, tak ji to baví. Willardy na Agnelliho, čili hrdě na rukávu bundy, abych je mohl vyfotit, luxusní západ slunce před námi, Mohyla míru za námi prostě ideální konstelace. Akorát bych si kokot stará nesměl zapomenout svůj čínskej mobil s foťákem doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 K tomu mobilu nemám slov, dej si facku. To jako kdyby si Willard vyrazil bez M16. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Willard se pořád mohl zmocnit nepřátelského kalachu padlého nepřítele, ale v divočině okolo Šlapanic je člověk bez mobilu ztracen. Vystaven sám kruté realitě polí a luk, kde nejeden divoký živočich mohl se vyskytnouti a potřebu mobilního telefonu vyžadovati. V případě protektorátního zřízení a vyhlášeného nouzového stavu se tento prohřešek dá odpustit o to méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 skvělá partička tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se