5etter Odesláno 15. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Čínské hodinky s tchajvanskou duší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Maxxis chválím! Furt přemýšlím, zda ty Willardy taky pořídím nebo ne, raději bych 62mas, ale nenašel jsem je z Evropy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 S Willardama asi není co ztatit a předpokládám, že až skončí bezcelní limity v půli roku, tak se nabídka evropských skladů rozšíří, protože je budou kupující díky jednoduchosti nákupu upřednostňovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 taxou doma. pilotkofíldy jsem si dlouho nepořídil, naposledy v lednu orientstary, takže už bylo načase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Mne dnes dorazilo lubovo dvojce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Ty užs ale poslal zejtřejší fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Kua ta masina na cestovani casem furt hapruje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Tady me snad neprekvapi uz ani hodinky s tourbillonem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Zulu si měním každý den, nejsem prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Jinak teda mi udělaly velkou radost, tydlety tikátka. Nečekal jsem bůhví co, za těch necelých sedmnáct stovek. Ale jsem opět velmi příjemně překvapen! Modrej antireflex, plný koncovky náramku, šroubovací korunka a slušná lumi - to je tak to hlavní, co mě napadá.. joa taky ta absolutní jednoduchost, daná i absencí jakýchkoli nápisů. Taky mám dost prádla na převlíkání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Jsou super, ale škoda toho data, ikdyž jsou díky němu použitelnější pro denní nošení. Absence loga pilotkám sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 A abych to dorekl, kazda prehanka jednou skonci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Cos tam na tom posedu dělal? A nesváděj to na déšť Jinak mít hodinky prosté loga a všech popisků je takové..osvobozující. Hodně příjemné pro oko. Datumovku určitě jo (když už né daydate), bez ní bych je nekoupil. Měl jsem dosti podobné orienty tri star (nyní je nosí jeden místní člen) a tyhle na mě působí o pořádný fous lépe, ve všech ohledech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Literatura uvádí, že tuňák váží až 200 kg. A tady jsem zjistil, že pocta váží až 200 g, takže jsem rád, že se to drží v poměru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 A já dnes zjistil, že bez plechovky jsou o 14 g lehčí a vypadají jak SKX s velkou korunkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 To není špatné, při výšlapu na Mohylu míru je každý gram znát. Udělal jsi z toho lehké polozávodní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Před hodinou, lub napsal: Cos tam na tom posedu dělal? A nesváděj to na déšť Mel jsem s sebou pivka a velbloudy, takova hospoda Na mytince U tunaku se nabizi tuning tech sroubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 To byla jen zvědavost, jsou zpátky v plechovce. Na gramaření jsou F91 nebo MQ-24 jsou o 6 g těžší než shroud a hlavně aero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Bez ochrany mi spíš připomínají ty hnusné korunkové uzávěry, co měl lub. Ale jak říká travex, do kopce bych to bago určitě sundával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Těch mých 20 kg nadváhy se v hodinkách ztratí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se