Přejít na obsah

Príliš dlhý home office

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 2 hodinami, octaviakk007 napsal:

... (lug to lug je 50mm). Preto som zvolil variantu s priemerom 40 a nie 42mm. Bola to dobrá voľba, nožičky aj keď dlhé, sú veľmi dobré tvarované okolo zápästia. ....

Souhlasím, dobře jsi udělal, že jsi s ohledem na svou ruku vzal tu menší verzi.
Těším se na další postřehy a fotky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pár slov k ciferníku. Je modrý so sunburst úpravou. Z toho vyplýva, že sa veľmi ťažko fotí a hlavne mení farbu podľa svetelných podmienok. V každom prípade je ale jeho farba odlišná od fotiek na webe. Charakterizoval by som ju ako tmavomodrú, možno aj s finálovým nádychom. Štruktúra ciferníka má dve úrovne. Jedna obsahuje hodinové indexy, logo, dole 5 hviezdiciek. Nad ňu vystupuje vonkajšia kružnica s minútovými indexami. Navzájom ich oddeľuje tenká strieborná linka. Všetko dohromady dodáva ciferníku plasticitu a hĺbku. 137638df6fd14abb19b0efaf31935b54.jpg3f2f77d0706be87d93867221a8c3c36c.jpg649262b59fbb1c1faf8eb02f5f045b60.jpgef748a7a013e26fb84b6c216f0a826ab.jpg

Odoslané z MAR-LX1A pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři

Super, jsem rad, ze je tu konecne nekdo ma a muze sdilet postrehy. Longines jako znacka jsou mi strasne sympaticke a posledni dobou predstavuji same fajnove kousky v rozumne cenove hranici.
Konkretne k temto hodinkam me jen trosku mrzi ta motylovka v tahu. Predpokladam, ze moznosti mikroregulace jsou potom nulove (maximalne pouzitim puldilku). Jsem na tohle celkem uchyl, protoze mi zvlast v lete ruka dost pracuje. Takze resenim je pak remen.
Posledni drobny detailik, co bych nemusel je ta cervena cast vterinovky za lumibodem. To uz mi prijde zbytecne, nechal bych jen tu spicku.
Jinak jsou famozni a 40mm velikost bohate staci.
Tak at ti to tika!

Odkaz ke komentáři

Tak ty jsou perfektní, hlavně cifr se náramně povedl!

Ale, aby jsi nepraskl pýchou, dvě drobnosti mě vadí:

Příliš dlouhé nožky, ve stylu LD a tento typ "skryté spony. 

Jinak opravdu  skvělé, odpustil bych jim i to datum, které jako komplikaci nepreferuju. Aspoň má černý věnec a neruší.

!

Odkaz ke komentáři

Super, jsem rad, ze je tu konecne nekdo ma a muze sdilet postrehy. Longines jako znacka jsou mi strasne sympaticke a posledni dobou predstavuji same fajnove kousky v rozumne cenove hranici.
Konkretne k temto hodinkam me jen trosku mrzi ta motylovka v tahu. Predpokladam, ze moznosti mikroregulace jsou potom nulove (maximalne pouzitim puldilku). Jsem na tohle celkem uchyl, protoze mi zvlast v lete ruka dost pracuje. Takze resenim je pak remen.
Posledni drobny detailik, co bych nemusel je ta cervena cast vterinovky za lumibodem. To uz mi prijde zbytecne, nechal bych jen tu spicku.
Jinak jsou famozni a 40mm velikost bohate staci.
Tak at ti to tika!
Ďakujem :) Longines je spolu s Omegou moja obľúbená značka. K spone - ak si kúpiš tieto hodinky v Prestige balení, tak dostaneš modrý kožený remeň, kožené nato a kovový ťah s klasickou sponou. Všetko s quick release patentom

Odkaz ke komentáři

Tak ty jsou perfektní, hlavně cifr se náramně povedl!
Ale, aby jsi nepraskl pýchou, dvě drobnosti mě vadí:
Příliš dlouhé nožky, ve stylu LD a tento typ "skryté spony. 
Jinak opravdu  skvělé, odpustil bych jim i to datum, které jako komplikaci nepreferuju. Aspoň má černý věnec a neruší.
!

Nájsť hodinky bez chyby sa nedá :)))) Ale je pravda, nožičky mohli kľudne urobiť o milimeter na každej strane kratsie

Odkaz ke komentáři

Ďakujem default_smile.gif Longines je spolu s Omegou moja obľúbená značka. K spone - ak si kúpiš tieto hodinky v Prestige balení, tak dostaneš modrý kožený remeň, kožené nato a kovový ťah s klasickou sponou. Všetko s quick release patentom

O tom Prestige baleni jsem netusil, to je dobre vedet. Dik za info!
Odkaz ke komentáři

Já se s dovolením přidám do tohodle vlákna, protože mě už zase honí mlsná po hodinkách a tak nějak nevím co bych. Jak byste se rozhodli vy? Jestli se rozhoupu je velká otázka, ale třeba mi to tu rozmluvíte, třeba mě postrčíte,... ;) Kandidáti jsou následující (spíš lower-lever na momentální chronouklidnění):

1) Sinn 556 I RS - byla by to taková moje náhrada za DA34, hodně podobný, ALE Sellita uvnitř. A jestli Damasko letos vyleze s původníma modelama, ale s inhousem, táhlo by mě to určitě znova k Déčkám.
6389--sinn-556irs-f-lbvintageiisr.jpg

2) Seiko Mini želvy - klasický želvy se mně co se týká pouzdra vůbec nelíbí, přijdou mně takový moc "prdelatý". Ale mini, hmmm...
n-srpc39k1.png

3) Laco Flieger Memmingen - manuály, už jsem je jednou měl a prodal. Byla to blbost! Tak že by podruhý na definitivno?! Ale kupovat je podruhý? A podruhý nový? Bobost asi...
laco-fliegeruhr-typ-a-memmingen-861746.p

4) Traser Traser P66 Red Combat - taková levnější a u nás dostupná variace na styl ChW C60 Abyss. Ale baterky, na moji ruku obrovský, trochu úlet na drsnější aktivity.
snimek-obrazovky-2015-02-15-v-223538.png

5) Hamilton Khaki Field Mechanical - velká klasika, opět manuální nátah, něco ve stylu "tímhle se nedá nic zkazit". Výše uvedenými bych aspoň podpořil Chronoshop, těmahle zase Koscom...
K0027236.jpg

Odkaz ke komentáři

Koukám, že můj tip byl správný :) gratuluji k perfektně vyváženým hodinkám. V podstatě jim nic nechybí, tak užívej.

PS.: lepší ty komentáře nečíst. Než to Ondra napsal, tak mi to nevadilo
Trafil si to na prvú . Ďakujem. A čo sa týka komentárov, beriem to všetko v dobrom

Odkaz ke komentáři

Já se s dovolením přidám do tohodle vlákna, protože mě už zase honí mlsná po hodinkách a tak nějak nevím co bych. Jak byste se rozhodli vy? Jestli se rozhoupu je velká otázka, ale třeba mi to tu rozmluvíte, třeba mě postrčíte,... Kandidáti jsou následující (spíš lower-lever na momentální chronouklidnění):

Ty bys měl prosím tě spíš redukovat než tahat do baráku další šrot.

Z toho cos vybral za mě jinak jednoznačně Sinn. Pokud pilotky tak bych se kouknul spíš na Stowa.

A u Hamiltonu mi přijdou lepší H69439531, i když je to teda no date.
https://www.carollinum.cz/cs/hodinky/hamilton-khaki-field-mechanical-h69439531
Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, ragu napsal:

Ty bys měl prosím tě spíš redukovat než tahat do baráku další šrot.

Z toho cos vybral za mě jinak jednoznačně Sinn. Pokud pilotky tak bych se kouknul spíš na Stowa.

A u Hamiltonu mi přijdou lepší H69439531, i když je to teda no date.
https://www.carollinum.cz/cs/hodinky/hamilton-khaki-field-mechanical-h69439531

Prosímtě, můj šrot neřeš, já to mám v genech a jsem rád, že se to u mě projevuje v čistejch, krásnejch mechanickejch hodinkách a ne ve všemožnym mixu věcí typu "co kdyby se to někdy potřebovalo". Jo, Stowa, pravda, ty mě nenapadly, když už bych chtěl přitlačit na ceně. Hamiltony - když už tenhle level, tak určitě s datem. V tenhle okamžik vedou i vhledem k ceně mini želvy (ale včera to byly Sinny a předevčírem pilotky). Každopádně dík!

Odkaz ke komentáři

Tohle by mě zajimalo. Proč? Radik má ty Laca v tom ultra pure pouzdru, to je nejvíc ze všech značek velké pětky.

Jo to je. Je to věc vkusu, mně to echt pouzdro přijde jako konzerva tuňáka s nožičkama, nic moc nositelný, obzvlášť na menší ruce. Stowa pouzdro mi sedí víc. Jo a zní to líp než Laco default_biggrin.gif
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...