Dave Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Odesláno 22. října 2008 Sice mě naštěstí žádný zatím neukradly,ale občas se mě stane,že při brzkým ranním návratu usnu v šalině a když mě na konečné probudí řidič,tak první co udělám,že sáhnu na ruku,jestli tam jsou stále ještě moje Carrery...
Gorg Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Odesláno 22. října 2008 Pred lety, kdyz jsem jel vlakem do skoly jsem mel zavrene oci, ale nespal jsem. Najednou citim na ruce, ktera byla oprena o operadlo podivny simrani...rychle jsem se podival a ...? Chlapik nahnutej pres ulicku mi sundaval digitalky s rucickama na displeji. Ptal jsem se ho, co dela! Odpovedel, ze se potreboval podivat, kolik je hodin a nechtel me budit Mno pak uz jsem oka nezahmouril....
Patrik Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Odesláno 23. října 2008 Kolega z bývalé práce zapomněl v podzemních garážích jedny Maurice Lacroix Masterpiece na automatu na placení parkovacích karet. Když se tam vrátil, už tam pochopitelně nebyly. Záznam z kamery ukázal, že je sebral někdo z ostrahy. Když to tam pak "rozšířil", tak se přiznal a hodinky vrátil.
Klotzman Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Odesláno 23. října 2008 Dr.Quartz napsal: ...šlohli někomu vůbec hodinky Z RUKY? Klasik zloděj hodinek už asi totiž vymřel, kapsář solitér... rada Vacátko by asi dnes dost koukal. Mě se jednou pokoušel jeden z party cigánů sundat hodinky z ruky, (jednou rukou), ale byly to zrovna hodinky na klasickém řemenu, takže úspěšnost nula, taky blábolil něco o tom že se chce podívat kolik je hodin. No, jedno mi to teda nebylo, byly tři ale do žádných akcí se naštěstí nepouštěli. Jinak myslím že být to hodinky na kovovém tahu, tak je asi zvládnul rozepnout a byl jsem bez nich.
ondra_v Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Odesláno 23. října 2008 Mě ukradl spolužák asi ve 3. nebo ve 4. třídě ZŠ digitálky s kalkulačkou. Dost mě to mrzelo. Pak jsem se s ním už nebavil, když jsem ho naposledy viděl, vypadal že je na spodní hranici společnosti.
Pavlos Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Odesláno 23. října 2008 Mě ukradli kdysi dávno digitálky, které jsem si ve fitku (to je tu obligátní jak vidím) odložil na okno. Moje blbost. Jsem jinak podle vás hodně naivní když místo střelné zbraně nosím kalený teleskopický učitel dobrých mravů?
Foundryman Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Odesláno 23. října 2008 Koukám, že dobře dělám,když se fitkám vyhejbám Na motorce mi ještě nikdo cibule neukrad.
Pavlos Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Odesláno 23. října 2008 Foundryman napsal: Koukám, že dobře dělám,když se fitkám vyhejbám Na motorce mi ještě nikdo cibule neukrad. No za jízdy těžko, to věřím ;-) Pokud si to ale myslel tak, že ježdění na motorce je jako příjemnější než bušení ve fitku, tak máš v podstatě pravdu. Já ve fitku ale makám z části právě proto, abych se na své nahaté mašině jistěji udržel a taky zvýšil šance na přežití pokud mi někdo zkříží cestu. A vypadá, to podle ostatních příspěvků, že v bezvědomí nebo v nemocnici se ztrácejí hodinky skoro stejně často jako ve fitku ;-) (jinak hodinky už ve fitku nesundávám)
cody Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 Ale ma sve mouchy... Kupoval jsem ho od ESP, coz je asi to nej co se da u nas koupit. Vybral jsem si prostredni velikost ze tri ktere nabizi. Pokud se nepletu, dela se verze kalena a nekalena. Nevim kterou jsem mel ja, ale kdyz jsem expritelkyni chtel demonstrovat ucinky rany, dopadlo to blbe. Je jasne ze je to zbran urcena proti cloveku a ja s nim prastil jen tak do zdi. Silou tak nejak normalni. Nejde rict ze malo, nebylo to ale urcite vsi silou. Nu a od te doby mam obuch jen jako protizavazi do kapsy u vesty aby vyvazil baterku kleste apod. Pac se ohnul. Ne moc, ale uz nedrzi pevne ve vysunutem stavu Takze radsi si ho setri az na neco mekci...
Gilius Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 neměl jsi šetřit a koupit kalené ASP......s tím by se Ti to nestalo....protože ne ESP,ale ASP je to nej na trhu. Kdyžtak Onion doplní podrobněji.....je to přímo jeho parketa.....
Pavlos Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 cody napsal: Ale ma sve mouchy... Kupoval jsem ho od ESP, coz je asi to nej co se da u nas koupit. Vybral jsem si prostredni velikost ze tri ktere nabizi. Pokud se nepletu, dela se verze kalena a nekalena. Nevim kterou jsem mel ja, ale kdyz jsem expritelkyni chtel demonstrovat ucinky rany, dopadlo to blbe. Je jasne ze je to zbran urcena proti cloveku a ja s nim prastil jen tak do zdi. Silou tak nejak normalni. Nejde rict ze malo, nebylo to ale urcite vsi silou. Nu a od te doby mam obuch jen jako protizavazi do kapsy u vesty aby vyvazil baterku kleste apod. Pac se ohnul. Ne moc, ale uz nedrzi pevne ve vysunutem stavu Takze radsi si ho setri az na neco mekci... Tak to asi tak "nej" nebylo. Mám kalený, ten se neohne.
cali Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Odesláno 25. října 2008 myslim ze teleskop je dobra vec ... podla mna rozhodne lepsia nez zbran ci noz ... ak uz chce silou mocou clovek nieco "nosit" tak ja hlasujem za teleskop..... da sa s nim napachat dost ale nikoho s tym nezabijes (nechtiac) a ani ho utocnik do teba nezapichne po tom co ti ho zoberie mam kaleny ESP skusobne som s nim par krat tresol o betonovu podlahu (myslim ze rozhodne silnejsie nez by sam chcel dostat) a nijako ho to neposkodilo
cali Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Odesláno 25. října 2008 kibi napsal: dovolim si nesouhlasit - je to velmi ucinna vec, nazor, ze nechtic nikoho nezabijes je mylny a nebezpecny - i pro tebe ok beriem asi by slo zabit nechtiac aj obuskom ale v porovnani so strelnou zbranou je sanca 100 ku 1 v (prospech neskodnosti obusku)
cali Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 V podstate ziadny, som lampasacke ditko takze strielal som sice zo vsetkeho mozneho co je u nas v armade dostupne ale na cloveka nikdy, raz sa na opak tasilo na mna, na stastie neuspesne. Sam zbran nevlastnim, ani neplanujem. Vycvik a skusenosti z bojom bez zbrane ziadne, par krat som sa ako pubertak bil v krcme a na ulici ak sa to pocita (vzdy len rukami bez nozov, palic, obuskov...). Pokial ide o moje osobne ozborojovanie sa tak som skor zastanca Nike-defense, nosim sice mensi noz ale vyhradne pre boj s rohlikmi a paprikou a nie na miestach od kial by sa dal tasit.... obusok mam doma v supliku kupil som si ho pre zaujimavost. Myslim ze som pokial ide o sebeobranu typicky zastupca pocetnej skupiny takzvanych BFU (bezny Franta uzivatel)
tyfo Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 No mne ukradli hodinky zatim jen jednou to jsem byl s mladsim brachou na koupaku a jako chytry chlapec jsem vedel ze primky nesmi do vody tak jsem je peclive ukryl do boty tak aby si nikdo nevsiml jak je tam schovavam. Jenze jsem to trochu pretahl s koupanim a bracha nervozne vyndal hodinky a behal s nimi kolem bazenu ze uz jsme davno meli byt doma !!! A takove krasne to byly hodinky vsak take doma bylo dlouhe hubovani Jinac co se tyka tech strelnych zbrani tak co jsem si udel zbrojak tak pln euforije jsem i nekolik mesicu nosil zbran u sebe, ale casem jsem ji nosil mene a mene az jen na strelnici a osobne si myslim ze by jsem ji asi nepouzil pokud by teda na mne nesel nekdo treba s nozem a to by jsem se stejne dost bal odvety pozustalych nebo i toho utocnika pokud by jsem jej nemusel poslat k panu.
Pepino65 Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 Před několika lety jsem naopak ukradl hodinky já, jestli se to dá hodinkami nazvat. Přepadli mě páskové u Hornbachu v Řepích, vybrali mi peněženku - asi 3 tisíce. Když mě obírali, tak jsem naskočil do auta a čapl jsem igelitku co měli položenou na zemi. Zuřivě jsem ujížděl, dokonce tak, že jsem zapomněl, která že to je barva na semaforu nahoře. Než jsem dojel domů, tak jsem zastavil a podíval se co je v té tašce. Byla plná šílených sraček - hodinek Geneve s jakýmsi quartzovým strojkem a jakýchsi zmetkových holících strojků. Kdybych si v těch chvílích potřeboval kýchnout nebo zakašlat, asi bych měl biovyhřívání sedadla řidiče.
Gilius Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 kibi napsal: ja jsem praktik, ani nevim proc, ale takove situace ke mne proste prichazeji samy a pomerne casto To se ale zrovna divím....s Tvým vzhledem......jestli Ty to nevyhledáváš...... ale to jsem OT........trošku.
B.F.G. Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 OT: Teleskopem jsem nikdy nemával, vážně je obrana s tímhle náčiním "bezpečná"? Takhle na podívání jsem si říkal, majznout tím někoho přes krk nebo hlavu, tak už se nikdy nezvedne.
JaK Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 to B.F.G. : Obrana asi nikdy nebude bezpečná. Při ráně teleskopákem do hlavy nebo jinak "šikovně" hrozí reálné nebezpečí trvalých následků. Nicméně jakmile by na mě někdo zaútočil např. nožem a měl tu smůlu, že by se mi podařilo první výpad odklonit, věř, že bych na následky, které bych mu mohl způsobit nebral ohled. A pokud někomu nechcete moc ublížit (zlomeniny, rozdrcené klouby...), ale jen důrazněji ukázat, že vám jeho chování není ani trochu příjemné, tak konkrétně teleskopem se doporučuje trefovat velké svaly. Např hýždě jsou ideální K tématu: zatím mi nikdo hodinky neukradl. Je to způsobeno dvěma faktory: 1) zatím nemám žádný časoměřič, po kterém by zloději toužili. 2) Snažím se být pořád ve střehu a poučit se z chyb ostatních - vyjde to levněji
B.F.G. Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Pro doplnění, mám zkušenost s krátkou holí(cca 30cm) a ta dokáže taky pěkné věci. A to je jen dřevěná. Proto se ptám, přeci jen kus železa je pádnější argument.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se