Frantik Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 A když se na to musíš ptát, tak nemáš šanci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Ach jo, UTFG http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14623-hodinky-jako-investice/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Sloučeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Nepustaj si know how :-) Nieco malo zo sice ineho (low low low) sveta mikro brands, ale principialne podobneho, pridam aj ja. Spojilo sa viacero faktorov ktore pri niektorych (!) modeloch zabezpecia udrzanie ceny alebo aj mierny zisk. Uz aj udrzanie povodnej ceny je vyhodou, kedze tym myslim odrbane onosene hodiny, ktore sa za rok az pat predaju za rovnako.1. ETA viac menej skoncila - preto stare micro brands su teraz rovnako ziadane ako sucasne s miyotou - pokial ide o rovnaky model. Napr. Armida a1 s ETA sa preda aj stara a pouzita za to iste ako miyota 9015, nehladiac na to, ze oboje stali(stoja) ronvako. Momentalna velkoobch. cena miyoty je skoro rovnaka ako pre eta volakedy2. USD... ked niekto kupil v kurze EUR = 1,4 USD a teraz je 1,2, zarobi, alebo aspon neprerobi3. vhodne znacky a modely... zarukou zisku su skoro vsetky Benarus Megalodon, Halios Bluering a Holotype. Neprerobi sa skoro nikdy na ziadnom benaruse a Haliose.4. preorder - mnohi sa predbiehaju a preorder cenu nastavia dost nizko + rozne bonusy. Napr. Helberg, Makara. Aj ked sa nezarobi pri predaji, ostanu remene za 100-200 USD co potesi... Napriek tomu jestvuju zbrkli netrpezlivi fanatici, ktori aj pri dlhodobej a detailnej znalosti trhu prerobia skoro vzdy :-) O kom asi hovorim.... Na 60-70% toho co som predal v minulosti by som v sucasnosti zarobil alebo neprerobil... ale jo, kdybys pred rokem a neco koupil moony za 35, tak bys na tom min 15 vydelal. nebo trebas pred pul rokem se tu prodavaly marinemastery za 30, ted bys je udal za 40. chce to mit stesti a sledovat prodejni vlakno, je to ale pomalejsi nez ruleta, ale aspon nemuzes vo vsechno prijit, jen vo rozum.. at jsme konkretni, napriklad oba tyhle kusy by byl supr kauf http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38757-moonwatch-a-grand-seiko/?hl=milgauss ale zas drz to tri roky, ze jo..milgaussy za 90 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38851-rolex-milgauss-cerne/?hl=milgauss deset patnact litru by to hodilo312ky za kilo http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50044-pam-312/?hl=milgauss&do=findComment&comment=774395 tyhle bys ted prodal s prehledem za 120LVcka 08 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33806-rolex-submariner-16610lv/?hl=submariner tak 15 litru minsuby s notama za 73 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31580-rolex-submariner/?hl=submariner tricet litru by to hodilo.. staci se koukat, rolex si cenu drzi fakt dost, kdovi, kam se pohnou novejsi modely, i kdyz osobne si myslim, ze ted uz nebude ten narust tak markantni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Ahoj,jaké hodinky by jste si pořídili, kdyby jste chtěli uložit peníze s případným výhledem na jejich možné zhodnocení (né nutné)? Cena cca do 150k za pánské a řekněme do 100k dámské (vybírám tedy 2ks).Buďto AA/A stav použitých nebo nové, rozhodně s doklady.Bohužel se v této kategorii vůbec neorientuju.Nebude to na EDC ale na občasné nošení, velikost pánských bych řekl max 42 ale preference je 40 (táta zatím nosí 38), dámské prostě dámské, žádný unisex :-) Spíše něco usedlejšího (rozhodně nic jako B for B atd...).Já osobně jsem pro Rolex, i vzhledem k modelům, nicméně rád bych znal Vaše názory - buďto doporučení značky nebo rovnou model.Díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Mno.. kromě Rolexu bych si uměl představit nějaký zánovní IWC, než teď začli dělat ty divnější modely.. co já vim, inženýry s inhousem? Ale taky tomu vůbec nerozumim, jen tak tipuju:) Možná nějaká povedená bondovská limitka, Aqua Terry s 8500? A dámský nevim tuplem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Sloučeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Sloučeno.Díky, jsem vůl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 uz nic nekoupis diky zdrazeni uz jenom tratis.To jsem tátovi říkal taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 uz nic nekoupis diky zdrazeni uz jenom tratis. To jsem tátovi říkal taky...ano, dolar není za 16, ale to na principu nic moc nemění, v přepočtu na zlato stojí zhruba stejně. akorát je třeba přizpůsobit budget (nedělám si iluze, že Suby budou čím dál tím levnější..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 plechovy suby jsou jistota, plechovy nodaty sezenes lip, ale neni tak takovej narust ceny, bily explorery jsou jiny, ale taky nejsou spatny. papiry neres, u plechovejch modelu dela absence papiru rozdil deset litru ca, jinak vo nic nejde. pokud se bavime vo hodinkach do kila, mozna bych zkusil PAM 000,005,111 a 112, ale ty za normal love asi nesezenes, IWC fliegerchrono ten novejsi model, IWC Ing, IWC Mark, IWC Aqua ty minuly, Becka navitimery - ale tam neni skoro zadnej rust - zase ani pokles - becka SOH, pokud dobre koupis.. nejaky GeeSka, MM300, Doxy - je toho hodne, kde je potencial rustu, stavem bych se moc nezatezoval, nemusi to bejt vonafky.. staci, kdyz se podivas, za kolik se tu pred dvema rokama prodavaly SMP, POcka, SOHcka, Suma, Samuraie, Steelfishe, atd atp.. edit: srry, cet sem, ze se chces vejit do kila. do 150 bych sel do keramickejch subu, nebo plechovejch elvecek, pripadne milgauss a gmt, IWC vintage col. , PAM312 - ale ty sou vetsi, Navi B01, co prodava belkov.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Já bych po finanční stránce věřil asi jenom Rolexu. Ty jediné jsem nikde neviděl prodávat za velmi výhodnou cenu. U IWC jde sem tam narazit na výborný nákup, což znamená, že se neprodávají tak dobře a je třeba jít s cenou dolů. Rolády s papirama za velmi výhodnou cenu najít skoro nejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 (upraveno) Ještě napíšu konkrétní případ, kdy se dá v ČR vydělat na hodinkách i více než 100% - limitované edice Casio. Již nejednou se stalo, že ve světě ultrapopulární model, co je vyprodán během půl roku, leží v ČR na skladě, za výlohou, prostě bez povšimnutí a za původní cenu. (na Ebay za téměř trojnásobek)Naposledy včera.... Upraveno 4. března 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 (upraveno) Vim ze to rikam porad ale imho Stowa svou cenovou superpolitikou dela z jejich kousku zajimavej financni vklad Upraveno 4. března 2015 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Ještě napíšu konkrétní případ, kdy se dá v ČR vydělat na hodinkách i více než 100% - limitované edice Casio. Již nejednou se stalo, že ve světě ultrapopulární model, co je vyprodán během půl roku, leží v ČR na skladě, za výlohou, prostě bez povšimnutí a za původní cenu. (na Ebay za téměř trojnásobek)Naposledy včera.... To se deje u vsech limitek MKii zcela bezne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 To se deje u vsech limitek MKii zcela bezne Njn, ale ti maj teď v plánu dvoje fejky (pardon humusage, nebo homage.. nebo jak vlastně, prostě Omega a Rolex s jiným logem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 gougy, tos posral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 (upraveno) gougy, tos posral Njn, ale když ti kreténi nepřemazali ani logo Omega, co naděláš :Dscreenshot z jejich webu..Edit: mimochodem jedny z nejlepších hodinek, co jsem kdy měl (já je tenkrát koupil od Precisty, stejně smutný příběh, vadil mi fakt jen ten původ a princip) Upraveno 4. března 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Tak to je sila . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 (upraveno) Edit: mimochodem jedny z nejlepších hodinek, co jsem kdy měl (já je tenkrát koupil od Precisty, stejně smutný příběh, vadil mi fakt jen ten původ a princip) jo,tak to mi vadilo i na subech od invicty,ktery jinak nemaj chybu...a pod 100 usd lepsi diversky s miyotou tezko hledat (seika ted nepocitam) Upraveno 4. března 2015 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se