Přejít na obsah

Citizen - novinky 2021

Dave_S

Doporučené příspěvky

Já teda ještě přispěji s modelem 2023, který jsem tu neviděl (pokud jsem neroloval dostatečně zpět, tak se omlouvám). Líbí se mi už na fotkách a viděl jsem je i naživo a musím říct, že úplná paráda. Ty modré indexy a ručky na ciferníku ala slonová kost (v chlapské mluvě tmavší bílá ;-)) je fakt úžasná okochytající kombinace. A vůbec ten design pospolu mi nějak prostě pasuje, že mi nejdou z hlavy. No a za ty peníze v dnešní době...🤷‍♂️🤩

Citizen Automatic NH8400-10A (6).jpg

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Po pravdě jsem nadšený pořád víc a víc. Hledal jsem hodinky na denní nošení s dobrou čitelností ciferníku (analog) a zároveň s přidanými funkcemi (digi), hlavně s funkcí odpočítávání. Takže vše ukazovalo na kombinovaný ciferník. Třeba Seiko "Arnie" mi přišly skvělý, jenže právě tato funkce jim chybí. Také jsem chtěl ocel a safír, takže odpadly g-shocky a protreky od Casia. Dlouhou dobu jsem G-shocky nosil a nedám na ně dopustit, např solární napájení jsem chtěl také, a to Géčka mají, ale... Mají plastové pouzdro a/nebo speciální uchycení řemínku a moje oblíbené nylonové strapy se musí používat se speciálním adaptérem a ten tu a tam odchází a praská.

Takže jsem okamžitě sáhl po těhle Citizenech, jakmile jsem je objevil. Jsou to hodinky, se kterými nemusím řešit žádné komplikace, protože mají přesně to, co chci. Dostatečnou odolnost a nositelnost (mám zápěstí 21+, zvládl bych i větší, ale tyhle jsou prostě akorát i pod rukávy) a přehledné a nepřehnané funkce.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...