DadB Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 (upraveno) začátek celého příběhu ze začal psát tady: A ano, tenhle týden dorazily, tak jsem si je dnes (k narozeninám) slavnostně rozbalil... Začneme klasickým unboxingem, přepravní krabice, zmačkaná faktura, uvnitř v bublinkách menší krabice Vyndáme krabici, rozbalíme z bublinek... No dobře, kdybych měl e-shop s hodinkami, asi bych tomu skladníkovi koupil nůžky nebo skalpel, aby tu folii nemusel trhat rukou. Ale OK, pořád je to jen hloupá folie. Ale ouvej, copak to tu máme? Potrhané rohy! Dobře, pořád je to jen hloupá krabice. I když těhlech papírových přebalů jim tam musí ležet stovky. Vybrat nějaký neroztrhaný by asi nedalo o moc víc práce. I když, vlastně, je otázka, zda tam vůbec nějaký nepoškozený mají... Pojďme už konečně otevřít krabičku... Chvilka napětí... A po vybalení z opravdu tlustého prezervativu: Je to macek, to se musí nechat. Ale moment... Vidíte něco na displejích? Nic si z toho nedělejte, já taky skoro ne. Podívejme se zblízka: Ano, něco tam symbolicky prosvítá. Srovnejme s produktovou fotografií: To je panečku jiná káva. No dobře, třeba je jen slabá baterka. To by pořád nevadilo, stejně se jednou bude muset vyměnit... Tak se na dýnko podíváme zblízka. Ale co to...? On už to měl někdo v ruce? Jak se proboha komu podařilo v tom (snad) PVD pouzdře vyrobit takovéhle dva ohavné záseky?! Game over. Tohle je konečná. Ale ještě tedy to slibované dýnko: No dobře, nějaký zbytek folie tam ještě je. Vlevo, takový proužek, asi 0,5 cm široký. Ale co ten řemen??? Dáme si ho v detailu. Já Vám tedy nevím, ale o Genuine Leather řemenu mám poněkud jinou představu. To i genuine leather na mé stárnoucí ruce vypadá zdravěji: A to je vše přátelé. Ještě jednou na závěr full frontal s konstatováním, že jediné, co naše kancelář pro uvádění románových příběhů na pravou míru uznala jako pravdivé, je vcelku sympatické oranžové prošití. Jinak jen lesk a bída. Takže zpět do krabice a zlatého bludišťáka posíláme zpátky do timestore.cz v Bratislave. Než jsem je koupil, docela dlouho jsem hledal na internetu návod. Nenašel. Zajímalo mě, co všechno ty displeje umí. Teď už to vím. I bez návodu. V krabici totiž stejně žádný nebyl. Neumí nic. Na horním trvale svítí datum, nad dolním trvale běží stopky (a nebo jen svítí 00:00:00). Žádný další čas, žádný budík, žádný timer, žádný budík. Ani ten hloupý budík. Nic. Prostě nic. A věřte mi, že jsem to zkoušel. Fakt dlouho. A původní cena 4300 Kč??? Mno, nechci slevu zadarmo. Upřímně? Já vím, že za 1500 člověk nemůže čekat zázraky. Ale na druhou stranu, za 1500 taky může čekat víc, žejo... Upraveno 18. března 2021 uživatelem DadB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Tak to nasere! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Tak to naštve, podobně jetou věc, jednalo se tedy o telefon, jsem dal před lety manželce k narozeninám a dodnes vidím její kukuč jak brousí po poškrábaném, vcelku dost použitém kousku A tenkrát jsem si dal tu práci navíc a jel na obchod osobně, a jsem si jistý že si mě stále pamatují.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Krucipísek! Mrzí mě to zklamání, párkrát jsem zažil něco podobného. Lze vrátit? Není nutné kazit si dojem z těch hodinek, přece... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Nedal si si povedat, ze to nechces.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekPK Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Z toho timestore ani to ich poštovné zadarmo.. hrôza..Odoslané z Mi Note 10 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Naprosto chápu tvé zklamání a je úplně jedno, jestli to jsou hodinky za 1500 nebo 150 tis. Tohle je prostě totální selhání obchodu. Nevím tedy, jestli u hodinek nebylo výslovně uvedeno, že se jedná o použité a poškozené zboží a proto ta sleva, ale i tak. Vrať to a vyber si jiný dárek k narozeninám, který ti udělá radost. Hlavně si nenech pokazit náladu, za to to nestojí. Dějí se dnes mnohem horší věci a některé bohužel nemají dobrý konec, některé naštěstí ano. Mimochodem, všechno nejlepší k narozeninám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadB Odesláno 18. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Dík za přání nene, ani použité, ani poškozené: https://www.timestore.cz/Znacka/Jacques-Lemans/Madrid/Jacques-Lemans-Madrid-GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Pošli to zpátky s průvodním dopisem a nemusíš být ani moc slušný, myslím si, že si od nich zase dlouho nic nekoupíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Ber to pozitivne. Je to uzasne znameni. A uz si JL nekupuj:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 ale zas okomentoval jsi to 100x zajímavěji, než si to ty hodinky zaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 No, tady je potřeba obchodu především patřičně poděkovat. Ve zdejším vlákně, na Heurece.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Škoda, docela jsem jim fandil... jsou sice naprosto úchylné, ale občas může být něco tak ošklivé, až je to pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada paka Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 hm,zajimava vec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 No když pominu v jakém stavu ta věc přišla. Tak musím, říct, že tyto hodinky jsou absolutně hrozné, ale proti gustu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Doufám, že Ti vrátili prachy a žes svůj výběr trochu přehodnotil. Nejen modelu, ale i značky. Jak to dopadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Mam podobne zlu skusenost s tymto predajcom. Timestore uz nikdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se