Johanes Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Tudor Yacht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Modré nebo jiné chrona s barevnými subdials (můj tip ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 FXD v karbonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 (upraveno) https://www.tudorwatch.com/en/pelagos-fxd-alinghi-red-bull-racing-edition Upraveno 29. června 2023 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Za mňa vyzerajú ale neviem prísť na chuť carbonu na takýchto hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 No nevím, nahradit u chrona třetinu indexů textem a pak se tvářit jak praktické jsou to hodinky... Navíc mě na té stránce irituje animace chrona běžícího jako kdyby to byl Spring Drive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Jojo, ten text v rehautu mě taky se.re... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 43 mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Mě se líbí a už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Za 3600€ mi to přijde jako dobrá nabídka. Za tyhle peníze je u Béček +- baterka ne? Která tedy může nakonec s tímto pouzdrem dávat větší smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Každé nové PELAGOSY jsou dobrý počin. Ty chrona jsou suprové. Příslušnost k jachtingu a použití karbonu je mi taky sympatické. A cena taky. Jen ta dostupnost (-: Zase aby člověk čekal roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Je zajímavé, že nikde na webu nemají fotku dýnka. Nenašli jste to někde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Tam asi M. N. nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 před 37 minutami, Piplík napsal: Je zajímavé, že nikde na webu nemají fotku dýnka. Nenašli jste to někde? Tady, spolu s dalšími live fotkami... https://www.fratellowatches.com/new-tudor-pelagos-fxd-and-fxd-chrono-alinghi-red-bull-racing-editions/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Ježiš to asi potřebuju. Limitka, nebo bude pro všechny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 (upraveno) Já to chápu jako standardní produkci, alespoň jsem nikde nenašel opačnou informaci... Upraveno 29. června 2023 uživatelem horskjan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Stejně nelimitovaně pro všechny jako normální FXD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Tady píšou,že to limitka není: https://www.hodinkee.com/articles/two-new-tudor-pelagos-fxds-for-alinghi-red-bull-racing-and-one-of-them-is-a-chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Za mě pěkný, ale ty jubilejní PO od Omegy mě vzali mnohem víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Mají METAS certifikaci? NIkde na stránkách to nemůžu najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se