chuckie2 Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Je to takovy punk a to mi k Tudoru sedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Za mně teda taky úplně v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března https://www.hodinkee.com/articles/tudor-shocks-us-all-with-the-new-black-bay-chrono-pink?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-weekly-032924&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Dnešní hodinařina - barvy a kameny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Hodily by se mi ke košili. V M&S měli slevy na košile a já koupil hned 4 růžové.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna Tak prý na ČR bude 1ks dle info od AD, tak good luck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna před 7 minutami, botswan napsal: Tak prý na ČR bude 1ks dle info od AD, tak good luck Pro ostatní je tu ta varianta s fusaklí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna před 11 minutami, skalis napsal: Pro ostatní je tu ta varianta s fusaklí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna https://www.tudorwatch.com/en/reveal Tak už dnes nahodili první upoutávku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna Prosím prosím: Keramické GMT se zlatými ručkami a rámováním indexů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Tak to sa neviem dockat. Moje prve Tudory som poridil nedavno, ale tak nejak sa mi ten brand paci viac ako Omega alebo ine. Krasne na tom je, ze ide o sestersku firmu Rolexu a neboja sa experimentovat. Mohli by priniest gmtcka v cola barve( aj ked to asi bude vysadou rolexu tento rok?) alebo nieco uplne nove, nejaky extra punk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna To budou další barevný chrona… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna (upraveno) A je to tady, černa a červena + zlato Upraveno 9. dubna uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Černé Black Bay pěkné: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Ty GMT jsou naprosto super, jen těch 39mm není pro mě Dobře Tudor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna před 5 minutami, Moty napsal: A je to tady, černa a červena + zlato Tohle je za mě super, hlavně výška pouzdra 12,8mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna podarené novinky, BB vyzerajú fajn a GMT super aj keď tá zlatá je tam na mňa zbytočná. Verím že Tudor to podojí ako vždy a budú nasledovať aj iné GMT farebné kombinácie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna To co jsem si myslel, že se nikdy nestane, se stalo skutečností. Černé BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Černé BB s non vintage lumi také za mě skvělé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna BB 58 GMT super - teda ne, že bych žral tyhle, ale počkejme jeden, dva roky a budou pepsiny :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se