Přejít na obsah

Tudor novinky

petr_cha

Doporučené příspěvky

Mě fascinuje kolika lidem (nejen tady v rámci fóra, ale i podle komentářů ze zahraničí) leží ty Tudor rivety v žaludku. Přitom je to taková blbost. Nevšiml jsem si, že by podobnou bídu dostávaly např. Oris Divers 65, které jsem měl a pamatuju, že je měly taky..

stejnou logikou “falešné, nefunkční, neplní svůj účel...” by tedy tím pádem ani na Datejust neměli už dávat flutted lunetu, když už je to drážkování jen estetický pozůstatek, nebo ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě zase fascinuje, že u jiných hodinek lze vcelku beztrestně vyslovit OSOBNÍ preference co se designu/provedení hodinek týká (viz např. zde zmiňovaný buznatah), ale jakmile někdo řekne něco proti Tudoru/Rolexu, místní vlastníci nebo fanboys hned přiletí s obhajobou, že je to vlastně úplně v pořádku a ani bych si toho na ruce nevšiml. 

Odkaz ke komentáři

V 18. 6. 2024 v 7:35, raduzn1 napsal:

Krásné, ať dělají radost.

Taky jsem byl vyzkoušet...

20240604_124209.jpg

V 6. 6. 2024 v 22:08, MichalUL napsal:

Krása, ať slouží ;) 

Vďaka :) bral som ich ako prvé drahšie hodinky na každodenné nosenie a zatiaľ plnia svoju úlohu naprosto skvele.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Mal som nedávno možnosť si vyskúšať BB58 GMT a sú fakt nádherné. Trošku vyššie a ťažšie, ako BB58, čo by mi asi osobne trošku vadilo. Ale verím, že mnohí sa v nich nájdu :) Je to krása.

image.thumb.png.ea0821f0fb633f724e70a393bd308452.png

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...