Povidláček Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Mě fascinuje kolika lidem (nejen tady v rámci fóra, ale i podle komentářů ze zahraničí) leží ty Tudor rivety v žaludku. Přitom je to taková blbost. Nevšiml jsem si, že by podobnou bídu dostávaly např. Oris Divers 65, které jsem měl a pamatuju, že je měly taky.. stejnou logikou “falešné, nefunkční, neplní svůj účel...” by tedy tím pádem ani na Datejust neměli už dávat flutted lunetu, když už je to drážkování jen estetický pozůstatek, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Jo, nebo by měli klidně dělat ty subdialy u chronografu s ručičkami napevno, jak to mají hodinky z Ali 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Mě zase fascinuje, že u jiných hodinek lze vcelku beztrestně vyslovit OSOBNÍ preference co se designu/provedení hodinek týká (viz např. zde zmiňovaný buznatah), ale jakmile někdo řekne něco proti Tudoru/Rolexu, místní vlastníci nebo fanboys hned přiletí s obhajobou, že je to vlastně úplně v pořádku a ani bych si toho na ruce nevšiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Zas tak černě bych to neviděl Každý tady píše jen svůj pohled na věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Přátelé, hlavní je, že máme rádi hodinky (např. Tudor ) a dělají nám (i okolí) radost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Ne to není vůbec jedno. V opačném případě by toto fórum ztratilo smysl a život jako takový vlastně také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakerious Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června V 18. 6. 2024 v 7:35, raduzn1 napsal: Krásné, ať dělají radost. Taky jsem byl vyzkoušet... V 6. 6. 2024 v 22:08, MichalUL napsal: Krása, ať slouží Vďaka bral som ich ako prvé drahšie hodinky na každodenné nosenie a zatiaľ plnia svoju úlohu naprosto skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tanner Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července (upraveno) Dnes na linkáči, modrý dial na BBC 2021 s METAS. Docela povedené barevné kombo edit o vteriny Upraveno 3. července uživatelem Tanner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Mě to přijde jako Swatch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Modrý číselník by měl mít sunburts nebo podobnou úpravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července před 2 minutami, safi napsal: Modrý číselník by měl mít sunburts nebo podobnou úpravu. Přesně. Klidně stejný číselník, jako mají BB bez otočné lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července U černých keramik černý matný číselník nevadí, dává jim stealth look. Ale modré jsou trochu více fancy. Vyměnil bych svoje černé keramiky za modré? Ne. Počkám až na GMT verzi s datumem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července https://www.hodinkee.com/articles/tudor-makes-it-official-with-the-black-bay-ceramic-blue?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-070324&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Opravdu mám rád Tudor. A opravdu mám moc rád modrý cifr. Ale tohle, tohle opravdu ne. P.S. Samozřejmě se půjdu podívat, jak vypadají naživo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quillin Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Mal som nedávno možnosť si vyskúšať BB58 GMT a sú fakt nádherné. Trošku vyššie a ťažšie, ako BB58, čo by mi asi osobne trošku vadilo. Ale verím, že mnohí sa v nich nájdu Je to krása. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Tieto "cycling edition" su podarene. https://www.hodinkee.com/articles/hands-on-tudor-pelagos-fxd-cycling Ale toto nemozu mysliet vazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna V 23. 6. 2024 v 11:37, Pivas napsal: To jsou BB58 nebo ty větší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se