kupr Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 V 13. 1. 2022 v 7:29, HondzaX napsal: Nuun Official Rozšířit Něco mi připomínájí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 Lew & Huey Cerberus (detaily zde: https://wornandwound.com/review/lew-huey-cerberus-hands/) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Ventus Mori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 tak dnes takto...a tím to děkuji místnímu váženému členu za obětavost a pomoc při koupi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 @dave24Dobrá volba! Přesně tyhle jsem měl, nakonec šly skrz hmotnost na tahu a moji nepřílišnou náklonnost k oranžové z domu, ale zpracování bylo peckovní, chod lunety a korunky byl bezkonkurenční. Kupoval jsi z druhé ruky nebo jsi měl štěstí v tom šíleném pořadníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 25. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Když se prodávaly tady tak jsem měl hluboko zavrtaneho červa.. A šly za dobrou cenu... Na léto pecka, lepší než monstra, zase jsem to provázal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 @Snekofonjá to měl podobně s těmi OS retrograde, ale ty byly tak rychle pryč, že jsem toho ani nestihl litovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 V 25. 5. 2022 v 12:35, E36 napsal: @dave24Dobrá volba! Přesně tyhle jsem měl, nakonec šly skrz hmotnost na tahu a moji nepřílišnou náklonnost k oranžové z domu, ale zpracování bylo peckovní, chod lunety a korunky byl bezkonkurenční. Kupoval jsi z druhé ruky nebo jsi měl štěstí v tom šíleném pořadníku? Rozšířit Já jsem chtěl oranžové .. mám je zatím na nato strapu taková letní varianta a OK, těžší hodinky mi neva mám Hamiltony X-windy a to je ultimátní kus železa. Máš pravdu že zpracování je fakt povedené. Měl jsem štěstí v pořadníku jsem pořád, ale přebral jsem místo po jednom váženém místním členovi.. čímž mu ještě jednou děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Biatec předpokládám tady patří :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Ty jsem ještě neviděl, moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Mají krásnou strojovnu od Eterny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 tak ty jsou opravdu parádnické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Davosa North Pole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Parada, nieco viac o nich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Vrátil se mi po drobném servisu asi můj nejoblíbenější mikro kousek. Vlastně jim nemám ani co vytknout, jsou prostě perfektní :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 (upraveno) Sorry za dvojitý příspěvek, nějak blbne tapatalk. Upraveno 2. června 2022 uživatelem _lip_ duplicitní odeslání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Taky Geckota po delší době. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 S tým bielym tropicom perfektné kombo. Na leto úplne TOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 @lemon Díky na tomhle je nosím nejraději Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se