emef Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 V 26. 5. 2021 v 19:44, dlubix napsal: Hoši hoši, jsou Vám malý prostě #soryjako Rozšířit Mně budou dobře
Návštěvník Matiniela Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 Nevím nějak se mi po té fotce přestaly líbit Připadají mi fakt malé. 39 mm byly lepší.
snake Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Odesláno 27. května 2021 V 26. 5. 2021 v 19:44, dlubix napsal: Hoši hoši, jsou Vám malý prostě #soryjako Rozšířit Úplně v pohodě...ja dám na jinej názor jen pokud je to holka a chci ji mrknout do kalhotek - takže radost z "malých" třicetšestek si zkazit nenechám ani omylem
Mabob Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Odesláno 27. května 2021 za mě 36 ky bez váhání (dle přesných rozměrů by se ale spíše měly zaokrouhlovat k 35 mm) - i tak je tam dost zbytečného materiálu- cifry mohly být menší - tady se mi zdá lepší starší verze 14270 - pokud bych ji měl, neměl bych důvod (vyjma tahu) přecházet na tento nový model, už vůbec ne kvůli strojku. Ale protože starší verzi nemám, jsem zapsaný na tuto. Pouze se mi zdá, že kolem nich vypuklo šílenství ne nepodobné realitní horečce posledních měsíců - viz absurdní ceny na chrono 24 .. dle mého jejich cena klesne na rozumnou úroveň a dočká se jich každý, takže jestli to bude rok či dva v životě zdravého 40. níka nehraje roli
snake Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Odesláno 27. května 2021 pokčkej,aby nedošlo k omylu - ja 36ky expy mel a uz je nechci...mne staci dj36...ty uz jsem mel nekolikrat a nevadej mi takze asi tak,ale chapu - videl jsem ,ze se na novy expy36rolesor tesis a ja myslim,ze brzo pro Tebe budou nachystany
aaaa Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Odesláno 27. května 2021 Mít prachy, tak je beru hned. Jen by mě štvala absence opravdové mikroregulace.
dlubix Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Odesláno 27. května 2021 Rolesory možná budou, ocelové asi hned tak ne. Ocelové modely jsou totálně nedostupé a dlouho se čeká na všechno.
African Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Odesláno 27. května 2021 Mě by spíš vadilo než jak jsou fakt malé, tak spíš ta čitelnost. Jakmile si dám správnou velikost na fotce, tak vidím velký prd....ty ručky mohli být aspoň trochu prostě tučnější.
Mabob Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Odesláno 27. května 2021 V 27. 5. 2021 v 6:47, aaaa napsal: Mít prachy, tak je beru hned. Jen by mě štvala absence opravdové mikroregulace. Rozšířit V 27. 5. 2021 v 6:55, African napsal: Mě by spíš vadilo než jak jsou fakt malé, tak spíš ta čitelnost. Jakmile si dám správnou velikost na fotce, tak vidím velký prd....ty ručky mohli být aspoň trochu prostě tučnější. Rozšířit samozřejmě by je chtělo mít na ruce, ale zkoušel jsem 36mm datejusty a velikost nebyla problém - sám teď nosím pravidelně do práce 37 mm nomosy tangenty a připadají mi někdy velké, ale čitelné dost i přes svůj minimalismus - měl jsem jít do 35 mm verze
African Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Odesláno 27. května 2021 (upraveno) V 27. 5. 2021 v 6:59, Mabob napsal: samozřejmě by je chtělo mít na ruce, ale zkoušel jsem 36mm datejusty a velikost nebyla problém - sám teď nosím pravidelně do práce 37 mm nomosy tangenty a připadají mi někdy velké, ale čitelné dost i přes svůj minimalismus - měl jsem jít do 35 mm verze Rozšířit Tak samozřejmě sto lidí, sto chutí, hlavně když ti budou dělat radost Značka i model luxusní, výběr velikosti už je na každém z nás.... Upraveno 27. května 2021 uživatelem African
ragu Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Odesláno 29. května 2021 Tak jsem si včera zkoušel nový Expy 36 a mám z toho takový rozpačitý pocity. Nemám nějak velkou ruku ale prostě mi přišly pocitově malý, možná je to o zvyku, přišel jsem se Zenithama (41) a byl to holt propastnej rozdíl. Furt si je chci koupit a doufám že si zvyknu, protože Expy jsem chtěl dlouho. Ale těch 39mm mi přišlo jako lepší rozměr.
pesnoaar Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Odesláno 29. května 2021 Kde to furt zkousite, panove? Ja sel dnes kolem zavreneho Bechyneho, tak smula Sent from my iPhone using Tapatalk
pesnoaar Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Odesláno 29. května 2021 Kde to furt zkousite, panove? Ja sel dnes kolem zavreneho Bechyneho, tak smula Sent from my iPhone using Tapatalk
Dokusan Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Odesláno 29. května 2021 V 29. 5. 2021 v 11:48, ragu napsal: Tak jsem si včera zkoušel nový Expy 36 a mám z toho takový rozpačitý pocity. Nemám nějak velkou ruku ale prostě mi přišly pocitově malý, možná je to o zvyku, přišel jsem se Zenithama (41) a byl to holt propastnej rozdíl. Furt si je chci koupit a doufám že si zvyknu, protože Expy jsem chtěl dlouho. Ale těch 39mm mi přišlo jako lepší rozměr. Rozšířit Prostě jsou fakt malý. I na mou ruku 17,5cm. Nedá se nic dělat. Celkem jsem se na ně těšil,ale po vyzkoušení bylo jasno. A ano, také zkouseno ve Štěpánské
Fade Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Odesláno 29. května 2021 Jo, taky jsem to kdysi řešil, ale odradily mě plechové koncovky a spona u 36mm. 39mm zase pro mě vypadají nějak mongoloidně. Tak nějak disproporčně oproti 36mm. Teď jak přišly nové 36mm, začíná mi t vrtat hlavou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se