African Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 7 hodinami, Jörg8X napsal: Bejvavalo Kdyz muzou byt SD v bicoloru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak furt lepší než když leží ve fóliích v trezoru U AD je už musí sundávat, ale prý dost lidí brečí, že je tam chce nechat. Zase na druhou stranu chápu, že když je chceš někomu darovat tak je trochu blbý ty fólie sundávat... nevím no. Mě osobně by nevadili ani bez fólií, kdybych je od někoho dostal a možná ani poškrábané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Na tech internetech se objevilo totok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 (upraveno) Spekulací přibejva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. dubna 2021 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 před 31 minutami, foldes napsal: Na tech internetech se objevilo totok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Akorat jsem na to koukal... strasi ze zrusi BLNR/BLRO na jubilee a hodi je na oyster... No jsem zvedav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Akorat jsem na to koukal... strasi ze zrusi BLNR/BLRO na jubilee a hodi je na oyster... No jsem zvedav Pokud si budes moct vybrat tak to bude super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Aneb: dokud bude Jubilee (s WG středem a extra referencí) za tučnej příplatek, proč na kunčafta uvalovat zbytečná omezení? Připouštím že pro mě je Jubilee tah “detail”, který mi (v kombinaci s fluted provedením DJ41) do značné míry pomohl zlomit dlouhodobou averzi k Rolexu - a i když už bych keramické GMT nechtěl, i k nim mi Jubilee “historicky” pasuje líp než Oyster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 https://www.rolexmagazine.com/2021/04/countdown-to-rolex-2021-releases.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 V 3. 4. 2021 v 14:32, tmoris napsal: Sd43 v bicoloru povazuju za snad nejzbytecnejsi rolady uplynulych deseti let.. A Expy I. v bicoloru taky dobrý, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Zase spousta humbuku pro nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Dobre, tento rok mam aspon pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Jsem rád, že mám už dávno vybráno a zakoupeno. Tohle nějak nemusím, ale trh si to asi žádal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 (upraveno) Já se bál, že Exp I budou v 41mm. 36 nakonec asi raději než 39, takže za mě spokojenost. Teď jen klasická otázka - jaká bude dostupnost EDIT: ale ty bico Expy jsou fakt hnus Upraveno 7. dubna 2021 uživatelem pesnoaar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Hmm, tak to se opravdu nepovedlo. Nesmyslnejsi hodinky by člověk těžko našel. Kua proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Radost veliká, hned jak se trochu finančně oklepu, píšu se na Polárky pro holku...a jak strašili keramickou lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Co je špatnýho na Exp I 36mm? Konečně Rolex, který bych třeba i vzal na milost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
108 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 tak tento rok moc predpovede nevysli , dnes budu jutuby vybuchovat uz sa tesim Bear Grylls datejust edition a expy v bicolore musim rozdychat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Ale ty expy 36 je spravnej krok zpatky.. a k tomu 70 hodin rezerva noveho strojku.. to se mi libi.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Je dobře, že keramická luneta na Exp II neprošla, na druhou stranu to nějakou změnu zevnějšku s novou referencí chtělo, třeba ohledně velikosti. Možná se mi to jen zdá, ale na "R" stránkách působí černé Exp II jakoby cifr nebyl matný ale lesklý, což možná platí jen pro ten render Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Cekal jsem vselicos, ale tohle me dostalo. Snad to bude u Tudoru zajimavejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se