sashator Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Pěkný to máš. Ještě bych přidal Moony, něco od IWC a asi bych byl i spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 (upraveno) Denjl -> to je dream kolekce! Velka parade:) Upraveno 5. prosince 2015 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 V 5. 12. 2015 v 21:20, Denjl napsal: Aktuálně tohle plus hromada primek a jedny SKX ImageUploadedByTapatalk1449350383.616388.jpgSent from my iPhone using TapatalkDost dobrá sbírka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Denjl parada. Ako vravi sasa prikup moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 (upraveno) Nejsem Rolexar, nelibi se mi Seamastry a usaty hodinky uz vubec ne, ale tenhle set nelze nez obdivovat ;-) Velka parada, krasne poskladana kolekce. Upraveno 6. prosince 2015 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 xcmaniax a Denjl: Nádherné sestavy! Vyvážené a přesto zajímavé! Jen mě překvapilo, že hodinky se světlým cifrem chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Denjl..a DAYTONA je kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 (upraveno) Zazivam pocity naprosteho chrono uspokojeni...az me to desi... Upraveno 6. prosince 2015 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Ty uz sou bohužel fuc V 6. 12. 2015 v 13:28, scottsdale napsal: Denjl..a DAYTONA je kde? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Denjl tak to je skoda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 V 6. 12. 2015 v 13:32, Kid_A napsal: Zazivam pocity naprosteho chrono uspokojeni...az me to desi...Ještě aby ne, vždyť máš parádní hodinky :-) Jen bych na moony zkusil poshánět tah, s ním jsou prostě nejlepší. Já jsem taky podezřele vyklidněnej, už neprojíždím hystericky prodejní sekci a nemám pocit, že každej druhej tam tam najdu hodinky, který nutně potřebuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Karussell -> diky. Pocit klidu je pro chornomagora proste zvlastni:))) Tah je v hledacku, ale zatim si je uzivam i bez nej:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Je zvláštní, ale krásnej v tom, že se raduješ z toho, co máš a nemáš nějaký rušivý myšlenky na jiný kousky :-) Držím palce s tahem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 (upraveno) Pocit klidu je dost relativní... Mě už skoro taky nic nechybí, ale stále se objevují lákadla - ani ne takový, že bych je "potřeboval", ale spíš, že jsou nádherný a většinou se to váže k historii - že jsem je někdy kdysi chtěl, nebo že jsou to prostě legendy. Naštěstí existuje něco, co pak ten rozlet definitivně zabrzdí - rozpočet (protože prostě nejsem měnič a nechci se kvůli jiným hodinkám zbavovat těch co už mám) a rodina (tzn. že jsou rozumnější investice ) Upraveno 7. prosince 2015 uživatelem WRXSTi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 blizi se vanoce a o vanocich ma byt rodina pohromade. tak sem vybral bezpecnostni schranku a se vsema se pekne pomazlim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 V 10. 12. 2015 v 10:50, sibirnaya napsal: blizi se vanoce a o vanocich ma byt rodina pohromade. tak sem vybral bezpecnostni schranku a se vsema se pekne pomazlim Hmmm pekne... pozeram co by som si kupil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Yachty a 1680ky ještě že nezávidím...moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Tak si pospes,protoze tohle ani do vanoc neponosis :-). Mas to fakt pekny,jen blednu zavisti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 sibiřu, jsem ani netušil, že máš cartiery dajvry, troje IWC... Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 No tvl to je nadherna bierka, sanka mi spadla:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se