Přejít na obsah

Rodinné foto

Kalifx

Doporučené příspěvky

To je peknej setik! :)

Díky! Určité pochybnosti jsem měl u pilotek, ale zhodnotil jsem, že na to, abych je nasadil 1x měsíčně na ruku, je vlastnictví IWC pilotek naprosto zbytečné... ;)

2Fajkus: fajne set na nošení, to co leží neumím zhodnotit, nepřemýšlel jsi, že je to vlastně zbytečné, když to jen leží?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky! Určité pochybnosti jsem měl u pilotek, ale zhodnotil jsem, že na to, abych je nasadil 1x měsíčně na ruku, je vlastnictví IWC pilotek naprosto zbytečné... ;)

2Fajkus: fajne set na nošení, to co leží neumím zhodnotit, nepřemýšlel jsi, že je to vlastně zbytečné, když to jen leží?

Ale to víš, že jsem o tom uvažoval. K některým mám citovku, např. ty traktorky, které jsou z dědění. A třeba ty Dogmy, Diplomaty nebo Glashütte jeden krát za rok i vezmu ke košili. Červené sporty vezme jednou za rok manža a jinak to opravdu leží. Hodně hodinek. málo rukou. Asi problém nás všech. :)

Odkaz ke komentáři

Něco z mé rodinky, parádně nafoceny jedním místním členem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Mas to paradní Martas :clap:

Odkaz ke komentáři

Super sestava a parádní fotky!

Mas to paradní Martas :clap:

Chlubení cizím peřím mi vždycky šlo, díky. Tohle bych NIKDY nenafotil. Dík patří Prisherovi ( Kubo moc díky ). A já chystám ještě překvápko, rodinka se rozroste.

Odkaz ke komentáři

Chlubení cizím peřím mi vždycky šlo, díky. Tohle bych NIKDY nenafotil. Dík patří Prisherovi ( Kubo moc díky ). A já chystám ještě překvápko, rodinka se rozroste.

Vubec nemas zac Martine, kdykoliv se znovu ozvi :). Ja dekuji za trpelivost, prece jen to stalo nejaky ten cas :)

Edit : a diky za pochvalu. Ja jsem ve skutecnosti spokojeny jen s tou fotkou polarek, ostatni by potrebovaly jeste predelat. Ale to by bylo uz casove neunosne :)

Upraveno uživatelem prischera
Odkaz ke komentáři

Tak jsem trochu poupravit rodinku a jsem snad na definitivním.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...