Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:D :D :D

Jo, něco zelenýho by to chtělo... Ale Hulky jsou moc zelený a moc nedostatkový, Kermity úplně žeru, ale stojej už úplnej nesmysl... A snaha historicky se ošidit třeba "Hulk" Radama nevyšla... Počítám, že stejně by dopadly zelený AquaTerry... Asi to bude něco chtít.

Ale historicky se mi barevný hodinky (modrý bondovky, Steelfishe apod.) vždycky rychle okoukaly...

Prostě něco potřebuju. Akorát to nejspíš ještě nikdo nevyrobil.

A neboj, při pohledu na moji labilitu Ti musí bejt jasný, že máš Moony za rohem :D

Odesláno (upraveno)

:D Já se nebojím. Moony jsou naštěstí za spoustou rohů a stejně je zas časem prodám, že jsou mi velký a pro důchodce. :D

Něco zelenýho bych ale taky snesl, ale vidím to prakticky stejně jako ty a s barvičkama mám taky ten problém, že se mi rychle přejí.

Jinak tě můžu uklidnit, že to "něco" ani nikdy nikdo nevyrobí a jestli jo, tak to nebudou hodinky, ale nějaká zázračná pilulka. :D

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odesláno

To je samozřejmě myšleno s nadsázkou. Já Moony žeru, ale není náhoda, že ten názor už jsem slyšel od spousty lidí. Ten vintage vzhled prostě každýmu nesedí. Já to mám naopak rád, ale jak jsem psal o kousek výš, všechno je stejně v hlavě.

Odesláno (upraveno)

Taky je žeru, jen mě to pobavilo. Ale mít je nikdy nebudu. Nemaj datum a ty s datumkou se mi nelíběj.

Carpaccio...máš parádní rodinku. Byl bych spokojenej jak blecha :)

A co mi tam chybí? Nějakej barevnej odvaz. Dřív jsem na barvy moc nebyl, ale to už se změnilo.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Taky mi chybělo to datum, ale vzhledem k tomu, že je mám podruhy, tak se to dá zkousnout. Moony jsou pecka.

Odesláno

Tak jsem při dnešní návštěvě trezoru blejsknul podstatnou část famílie...

A furt nějak nevím, co mi tam chybí...

Chronobundus mě svírá.

Mas tam malo Rolexek ! A ty Longines si mi dosud tajil proc ? Doufam,ze to nejsou 71cky, to bys nevysvetlil :D

Odesláno

Tak víš co... Když Tě chronobundus kouše v zadní části lebky, jsi rád za každou dobře míněnou radu. :)

Když nenajdu, co hledám, což nevím, co je, skončí to prodejem všeho, nošením Monster nebo Samsung Smart Watch - a hledáním nějaký šílenosti za bambilion. Pak si pořídím Titanic D.N.A. nebo Pateky v domění, že budu šťastnej OWG... A pak se voběsím na Šímovejch páscích.

Známe to všichni.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...