LovecK Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 V 7. 3. 2020 v 11:43, honza71 napsal: To je peknej setik! Díky! Určité pochybnosti jsem měl u pilotek, ale zhodnotil jsem, že na to, abych je nasadil 1x měsíčně na ruku, je vlastnictví IWC pilotek naprosto zbytečné... 2Fajkus: fajne set na nošení, to co leží neumím zhodnotit, nepřemýšlel jsi, že je to vlastně zbytečné, když to jen leží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 V 9. 3. 2020 v 9:06, LovecK napsal: Díky! Určité pochybnosti jsem měl u pilotek, ale zhodnotil jsem, že na to, abych je nasadil 1x měsíčně na ruku, je vlastnictví IWC pilotek naprosto zbytečné... 2Fajkus: fajne set na nošení, to co leží neumím zhodnotit, nepřemýšlel jsi, že je to vlastně zbytečné, když to jen leží?Ale to víš, že jsem o tom uvažoval. K některým mám citovku, např. ty traktorky, které jsou z dědění. A třeba ty Dogmy, Diplomaty nebo Glashütte jeden krát za rok i vezmu ke košili. Červené sporty vezme jednou za rok manža a jinak to opravdu leží. Hodně hodinek. málo rukou. Asi problém nás všech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Něco z mé rodinky, parádně nafoceny jedním místním členem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Super sestava a parádní fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Mas to paradní Martas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 V 11. 3. 2020 v 14:32, pciza napsal: Super sestava a parádní fotky! V 11. 3. 2020 v 14:38, tano napsal: Mas to paradní Martas Chlubení cizím peřím mi vždycky šlo, díky. Tohle bych NIKDY nenafotil. Dík patří Prisherovi ( Kubo moc díky ). A já chystám ještě překvápko, rodinka se rozroste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Tak to jsem zvedavej na novej přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 No, Martine. Přesto, že se ve focení hodně zlepšuješ, je dobře, že jsi tyhle kousky nechal nafotit. Máš to parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Martas zeby cierne Expy2 do rodiny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Pekná zostava a foto naozaj super, hneď sa na to inak pozerá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 (upraveno) V 11. 3. 2020 v 14:49, kuncák7 napsal: Chlubení cizím peřím mi vždycky šlo, díky. Tohle bych NIKDY nenafotil. Dík patří Prisherovi ( Kubo moc díky ). A já chystám ještě překvápko, rodinka se rozroste. Vubec nemas zac Martine, kdykoliv se znovu ozvi . Ja dekuji za trpelivost, prece jen to stalo nejaky ten cas Edit : a diky za pochvalu. Ja jsem ve skutecnosti spokojeny jen s tou fotkou polarek, ostatni by potrebovaly jeste predelat. Ale to by bylo uz casove neunosne Upraveno 11. března 2020 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 tak je to trochu na jedno brdo. ale ja mam takove brdo rad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Mně se to líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Jo, tohle brdo není špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 (upraveno) Tohle je spíš tý brďo Upraveno 15. března 2020 uživatelem kartagos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Dobře si to chlapec vybral :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Docela slušný :-)). Kecám, pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Mega nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 V 15. 3. 2020 v 17:19, LovecK napsal: Mně se to líbí! V 15. 3. 2020 v 17:47, MíraMíra napsal: Jo, tohle brdo není špatný. V 15. 3. 2020 v 17:49, kartagos napsal: Tohle je spíš tý brďo V 15. 3. 2020 v 18:06, patprom napsal: Dobře si to chlapec vybral :-) V 15. 3. 2020 v 18:08, kuncák7 napsal: Docela slušný :-)). Kecám, pecka. V 15. 3. 2020 v 18:11, Matiniela napsal: Mega nejvíc diky, panove!! jsem rad, ze se vas me brdo neurazi:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tak jsem trochu poupravit rodinku a jsem snad na definitivním. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se