Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ne! :D

Však mě znáš, jsem hroznej sysel...chybí mi champagne, takže klidně bych něco vyměnil, ale v tomto případě asi kdyby to doplňovalo sbírku....třeba se mi to podaří někdy doskládat, hlavně že jsou holy grail...

Chtěl bych ještě všechny JPS, šedý Tokei Zara, černý baby pandy (nesehnatelný) a ty šampaňský kakume a měl bych to +- komplet (neberu všechny JDM varianty atd.) Slide-rule mám v krabičcce na servis...

Odesláno
V 5. 1. 2024 v 7:18, actionman1 napsal:

Na Vianoce sa na chvíľu opäť zišla cela zostava a stihol som aj cvaknut pred tým ako išli spat do trezoru. Tento rok prišlo k výraznejšej redukcii tak uvidíme čo prinesie 2024. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Mas to pestre, super rodinka! 

• po 2 týdnech...
Odesláno
V 7. 1. 2024 v 20:48, Lamiczka napsal:

Tak s tikající rodinkou konečně po kupě pod novou střechou :)

Dlouho nebyl čas ani nálada a ležely ladem, ale mám pocit, že ani to mě z toho chronobundu úplně nevyléčilo :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

No super 🙂

Odesláno
před 4 hodinami, PetrSefl napsal:

Mám toho už nějak hodně, což jsem zjistil teď, kdy jsem se snažil je vyfotit a vyskládat na stůl 🤦🏻‍♂️ a to přemýšlím nad dalšíma..

Moc hezká sbírka 👍 Kde doma takové kvantum skladuješ?

Odesláno
před 48 minutami, ragu napsal:

A když tak rovnou napiš kód k sejfu.

To byla až další otázka, chtěl jsem na to jít postupně 🙂😀😁😂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...