xbraj19 Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 @Lamiczka nemáš těch Kakume málo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 Ne! Však mě znáš, jsem hroznej sysel...chybí mi champagne, takže klidně bych něco vyměnil, ale v tomto případě asi kdyby to doplňovalo sbírku....třeba se mi to podaří někdy doskládat, hlavně že jsou holy grail... Chtěl bych ještě všechny JPS, šedý Tokei Zara, černý baby pandy (nesehnatelný) a ty šampaňský kakume a měl bych to +- komplet (neberu všechny JDM varianty atd.) Slide-rule mám v krabičcce na servis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 V 5. 1. 2024 v 7:18, actionman1 napsal: Na Vianoce sa na chvíľu opäť zišla cela zostava a stihol som aj cvaknut pred tým ako išli spat do trezoru. Tento rok prišlo k výraznejšej redukcii tak uvidíme čo prinesie 2024. Mas to pestre, super rodinka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 (upraveno) * akosi mi to tu zblblo a poslalo rovnaky post na 3krat Upraveno 7. ledna 2024 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 (upraveno) * akosi mi to tu zblblo a poslalo rovnaky post na 3krat, sorry Upraveno 7. ledna 2024 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 před 7 hodinami, Tommy_PP napsal: Mas to pestre, super rodinka! Ďakujem pekne názory fajnšmekrov si vážim a stále potešia :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2024 Náhodou jsem narazil na fotku dvojičky mých oblíbených hodinek, tak to sem hodím Je to sice rodinka malá, leč partnersky dobře sehraná a vyklidněná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 Tak jsem to trochu přeskládal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 Hm, tak to je hodně solid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 super! co bilej cifr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 před 19 minutami, Murphy97 napsal: super! co bilej cifr? Nepřipadá v úvahu Možná ještě nějakou pandu, ale spíš ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 Tohle bych bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 V 7. 1. 2024 v 20:48, Lamiczka napsal: Tak s tikající rodinkou konečně po kupě pod novou střechou Dlouho nebyl čas ani nálada a ležely ladem, ale mám pocit, že ani to mě z toho chronobundu úplně nevyléčilo No super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 před 6 hodinami, Horhe napsal: Tak jsem to trochu přeskládal Velkej top skvadra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 před 4 hodinami, Horhe napsal: Tohle bych bral pro dceru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2024 Mám toho už nějak hodně, což jsem zjistil teď, kdy jsem se snažil je vyfotit a vyskládat na stůl a to přemýšlím nad dalšíma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2024 před 6 hodinami, Murphy97 napsal: pro dceru? Na to už je moc velká, je jí 13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2024 před 4 hodinami, PetrSefl napsal: Mám toho už nějak hodně, což jsem zjistil teď, kdy jsem se snažil je vyfotit a vyskládat na stůl a to přemýšlím nad dalšíma.. Moc hezká sbírka Kde doma takové kvantum skladuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2024 A když tak rovnou napiš kód k sejfu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2024 před 48 minutami, ragu napsal: A když tak rovnou napiš kód k sejfu. To byla až další otázka, chtěl jsem na to jít postupně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se