M-72 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Profíci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lordsoft Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Odesláno 15. února 2019 Toto trojkombo mi asi nejaku dobu vydrzi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Tak tohle je sestava, kterou bych nahned bral doma! TOP!Kdyby tě nějakou náhodou přestaly bavit 58, tak dej vědět.
huhu4d Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Toto trojkombo mi asi nejaku dobu vydrzi svata_trojica.jpeg Paradicka, vyvazene, prudko nositelne vsetky kusky
MíraMíra Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 (upraveno) Přesně. Monny mě osobně zatím bavily asi nejvíc ze všeho co mi prošlo rukama a jsou i kousek před Subama. Nad BB58 už taky slintám nějakej pátek a Milgauss to celý pěkně osvěží nějakou tou barvičkou a bleskem. Tahle sestava by mně fakt bavila dlouho. Upraveno 16. února 2019 uživatelem MíraMíra
Frostie Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Ana-digi rodinkaOho, tohle mi nějak uteklo. Parádní krabička...
lordsoft Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Tak tohle je sestava, kterou bych nahned bral doma! TOP!Kdyby tě nějakou náhodou přestaly bavit 58, tak dej vědět. Dik dik , mam ich tri dni, tak asi to chvilku potrva:) Paradicka, vyvazene, prudko nositelne vsetky kusky Dik mas na tom tiez svoj podiel zasluh.
Jarda88 Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 A co dál? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarda88 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Prijde mi,ze mam spis prepotapkovano:-)
MíraMíra Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Zbytečně moc potápek. Něco půjde o dům dál, ale co, když z různých důvodů má rád člověk všechny?V tomhle maj pilotky výhodu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Mazec Tohle me nastesti nepotkalo a mam hodinky "kazdej pes, jina ves".Ale hezky to mas, to ne, ze ne
Diablo1st Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Zbytečně moc potápek. Něco půjde o dům dál, ale co, když z různých důvodů má rád člověk všechny?V tomhle maj pilotky výhodu. Míro v tvojom prípade je to asi aj jedno, ktoré si teraz necháš, aj tak za rok budeš mať úplne inú zostavu. P.S. za mňa sú naj tie biele Colty
MíraMíra Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Jasný, Béčka jsou z téhle sestavy nej, ale když Squale jsou srdcovka a LHC za pár korun nadělají taky hromadu parády.Spíš bych si chtěl nechat jen jedny z Béček, ale ikdyž jsou z části hodně podobný, tak jsou zároveň úplně jiný a oboje fakt dobrý. No nějak to dopadne.
Radik Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Jedny béčka bys měl vyměnit za nový modrý vlnky a za půl roku mi je přepustit
MíraMíra Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Ty vlnky ti nedají spát, že? Mně se taky náhodou líbí a upřímně si myslím, že u nich časem skoncíš, protože víš, že ti budou ještě líp sedět než PO.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se