M3maniac Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Mám dvoje a k B42 v chronu se určitě jednou vrátím.Tak to je dobře:-)
igor261069 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Moje hodinková rodinka, fotka dělaná v rychlosti, nechci dráždit lepší polovičku.
kuncák7 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Igore, ty Zenith jsou 42?Dik. Wanderer a Jozko, hluboce smekám, koukatelny to máte, oba. Moc pěkný.
Vladino125 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Naozaj pekná zostava, to už sa aj zapotis keď budeš rozmýšľať čo na ruku.
beerlao Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Super.Pán je Hujer pozitív.Moja skromná rodinka:Moc hezký průřez produkcí Heuer té doby, za sebe bych si tam dovedl představit ještě manuální černý Camara at ta sbírka má ještě vetší šmrnc...nebo mé bývalé manuální dvou dialové 14k zlaté Carrery v NOS stavu. Ještě jednou moc pěkný....
Tommy_PP Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Odesláno 24. března 2020 (upraveno) Nuda doma Upraveno 24. března 2020 uživatelem Tommy_PP
Harwey Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Nuda domaTa ceresnicka na torte Ti kedy dorazi?Ci uz ich mas, len som to nezachytil?
ggrand Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Super videt, ze jeste nekdo mas skx monstra. Az na diry v cifru to byl vydareny tuning.
Chosef76 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Jistě si pamatujete, že jsem tu nedávno zakládal poptávkové vlákno hodinek na masírku. Zkusil jsem toho dost, ale když já jsem beznadějná konzerva a mám to rád takhle.. Sent from my iPhone using Tapatalk
MíraMíra Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 A já se ti vůbec nedivím. Super sestava.
Tommy_PP Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Harwey: stale cakam, snad do konca roka dorazia Ggrand: planet monstra ostavaju, nakolko to boli moje prve ?realne hodinky? z roku 2009, mam k nim silne puto a z pripadneho predaja by som aj tak nezbohatol
LovecK Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Jistě si pamatujete, že jsem tu nedávno zakládal poptávkové vlákno hodinek na masírku. Zkusil jsem toho dost, ale když já jsem beznadějná konzerva a mám to rád takhle.. Sent from my iPhone using Tapatalk ?Pepo, toto je dobré! Jak píšeš, konzervativní, ale moc dobré...PS: možná by bylo fajn pro oživení vyměnit LN za LV, které jsi v minulosti tuším měl.
Chosef76 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 ?Pepo, toto je dobré! Jak píšeš, konzervativní, ale moc dobré...PS: možná by bylo fajn pro oživení vyměnit LN za LV, které jsi v minulosti tuším měl. Díky. Kdepak, LVčka jsem měl a prodal, černé Suby mě berou víc. Stejně jako jsem měl modré DJ36, pustil a koupil ty stříbrné....prostě vývoj. Na tomto kvartetu nic měnit nebudu. Mám v plánu ještě 2 modely od Rolexu, ale to je na dlouhé "nabíjení"..
LovecK Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Díky. Kdepak, LVčka jsem měl a prodal, černé Suby mě berou víc. Stejně jako jsem měl modré DJ36, pustil a koupil ty stříbrné....prostě vývoj. Na tomto kvartetu nic měnit nebudu. Mám v plánu ještě 2 modely od Rolexu, ale to je na dlouhé "nabíjení".. Tak si to pamatuji s těmi LV správně, jen by to chtělo trochu probarvit, a to předpokládám, že je v plánu...
Chosef76 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Tak si to pamatuji s těmi LV správně, jen by to chtělo trochu probarvit, a to předpokládám, že je v plánu... Tak třeba růžovo-zelená mě neskutečně rajcuje. 8-)
honza71 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Odesláno 27. března 2020 Jistě si pamatujete, že jsem tu nedávno zakládal poptávkové vlákno hodinek na masírku....Tahle sestava nema chybu !!! Krasne poskladanej set, kterym obsahnes vsechny potreby a prilezitosti. Dobra prace, kloboucek.
DeeKey Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Odesláno 27. března 2020 Tak se mi zdá, že jsem začal budovat vlastní triologii... Teď hlavní otázka, které bondovky k tomu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se