Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Super.Pán je Hujer pozitív.

Moja skromná rodinka:

Moc hezký průřez produkcí Heuer té doby, za sebe bych si tam dovedl představit ještě manuální černý Camara at ta sbírka má ještě vetší šmrnc...nebo mé bývalé manuální dvou dialové 14k zlaté Carrery v NOS stavu. Ještě jednou moc pěkný....

Odesláno

Jistě si pamatujete, že jsem tu nedávno zakládal poptávkové vlákno hodinek na masírku. Zkusil jsem toho dost, ale když já jsem beznadějná konzerva a mám to rád takhle..

ec684274c4f4b9af7765d4159b13e0c7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Harwey: stale cakam, snad do konca roka dorazia

Ggrand: planet monstra ostavaju, nakolko to boli moje prve ?realne hodinky? z roku 2009, mam k nim silne puto a z pripadneho predaja by som aj tak nezbohatol

Odesláno

Jistě si pamatujete, že jsem tu nedávno zakládal poptávkové vlákno hodinek na masírku. Zkusil jsem toho dost, ale když já jsem beznadějná konzerva a mám to rád takhle..

Sent from my iPhone using Tapatalk

?Pepo, toto je dobré! Jak píšeš, konzervativní, ale moc dobré...

PS: možná by bylo fajn pro oživení vyměnit LN za LV, které jsi v minulosti tuším měl.

Odesláno

?Pepo, toto je dobré! Jak píšeš, konzervativní, ale moc dobré...

PS: možná by bylo fajn pro oživení vyměnit LN za LV, které jsi v minulosti tuším měl.

Díky. 

Kdepak, LVčka jsem měl a prodal, černé Suby mě berou víc. Stejně jako jsem měl modré DJ36, pustil a koupil ty stříbrné....prostě vývoj. Na tomto kvartetu nic měnit nebudu. Mám v plánu ještě 2 modely od Rolexu, ale to je na dlouhé "nabíjení".. :)

Odesláno

Díky. 

Kdepak, LVčka jsem měl a prodal, černé Suby mě berou víc. Stejně jako jsem měl modré DJ36, pustil a koupil ty stříbrné....prostě vývoj. Na tomto kvartetu nic měnit nebudu. Mám v plánu ještě 2 modely od Rolexu, ale to je na dlouhé "nabíjení".. :)

Tak si to pamatuji s těmi LV správně, jen by to chtělo trochu probarvit, a to předpokládám, že je v plánu... :)

Odesláno

Tak si to pamatuji s těmi LV správně, jen by to chtělo trochu probarvit, a to předpokládám, že je v plánu... :)

Tak třeba růžovo-zelená mě neskutečně rajcuje. 8-)

Odesláno

Jistě si pamatujete, že jsem tu nedávno zakládal poptávkové vlákno hodinek na masírku....

Tahle sestava nema chybu !!! Krasne poskladanej set, kterym obsahnes vsechny potreby a prilezitosti. Dobra prace, kloboucek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...