AndyAaron Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) @AKUC to mas pravdu. Chybi mi tam Bambina, SKX399 a Diplomaty. Vsechny jsou v CR. A neco asi pujde z domu. No uvidime Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Je to skromne, ale nikdy jsem nebyl zastancem mit krabici plnou pic.vin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 2CEGY: Dosly prachy na stavbe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 2CEGY: Dosly prachy na stavbe?To snad ani úplně ne. Jen mě už přešel ten rolex opar a taky se cejtím vyhořelej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 To snad ani úplně ne. Jen mě už přešel ten rolex opar a taky se cejtím vyhořelej..Ale dohoříváš slušně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Ale dohoříváš slušně Jemně doutnám. Želvy pudou a něco je na cestě. Na velkej fajrák to už ale navidím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 pokus o "ona a on" nevyšel. Stejně nosí ty malý Tagy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Moje aktuálně oblíbená trojka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Moje aktuálně oblíbená trojka.pekná rodinka hlavne to squale sa mi páci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Jo Squale jsou bomba.Jsou tak jednoduchy až jsou skvělý.Hodně jsem si je oblíbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 pokus o "ona a on" nevyšel. Stejně nosí ty malý Tagy DSCN1145.JPG supracky. Nejsou to ty z aukra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 jsou, mě se strašně líbily, ale půjdou o dům dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 dobře, ze je vzal někdo odsud:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Nenašel jsem zde vyloženě téma "porovnání" a tohle vlákno mám rád, tak jen pro zajímavost jedna potapěčská rodinka... Na ruce jsem je teda měl všechny, ikdyž moje jsou jen jedny a jsem rád, že právě ty (IWC) mi sedí nejvíc. Ostatní jsou tady dalších členů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Jedna nepovedená fotka z hodinkovnice, kterou sdílím s přítelkyní, jelikož nejsem nenasytný a tak pro ní mám místo i tam Příště to vyfotím lépe pohromadě, až je vytáhnu i na světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 (upraveno) Taky dvakrát nicmoc mobilovka aktuální sestavy. Upraveno 5. prosince 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Maxel,máš to hezký - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Taky dvakrát nicmoc mobilovka aktuální sestavy.máš to pekné, len tie Tisell mi vrtajú hlavou vedľa tých RLX.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 @bobi: Díky moc! @AKUC: Měl jsem od nich pilotky a byly to jedny z nej hodinek value/money, co jsem do té doby měl. O "subech" jsem načetl ve skrze pozitivní zkušenosti lidí na WUS a prostě si chtěl udělat vlastní názor. Zároveň taky pořád očkem pokukuju po LV, ale nebyl jsem si jist zelenou, a tak jsem je vzal na zkoušku. Docela to funguje, protože jsem v jeden den spolu s nimi vzal i UN, které paradoxně častěji leží v hodinkovnici. Takže za mě se dílo podařilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Mě těší, že i když už je v řadách R, tak neopomíjí i ostatní značky bez ohledu na to, jak jsou obecně brané, protože právě zde jsou některé až zbytečně moc zatracované. Radku každopádně ses teda pořádně rozjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se