pebe Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Myslel jsem si to, ale kdyby se ti je chtělo pustit, určitě na mě pamatuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Asi se začnu potápět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Ta seiko nemoc se tu fakt rozmaha :-). Ne vazne, mas to hezky, tihnu hlavne k tem pepsi lunetam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Mikefux: pripraven na ponor jsi radne!! Pekne to mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 o víkendu u mě byla návštěva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Co na to rict? Mala zastava srdce, pak jsem ho mel v krku. Mas to paradni ( kdy tohle vsechno nosis?). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Nemáš toho zbytečně moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 napočítal jsem 48 kousků, tak ještě 4 a máš na každý týden jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Co na to rict? Mala zastava srdce, pak jsem ho mel v krku. Mas to paradni ( kdy tohle vsechno nosis?).je to jednoduchý, nenosím to. Doma mám max 2 kousky a zbytek leží v bance. Nemáš toho zbytečně moc občas si to říkám taky, akorát jsem líný fotit, tak to jednou za čas vytáhnu na světlo a pak to zas vrátím do boxu napočítal jsem 48 kousků, tak ještě 4 a máš na každý týden jedny to není všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Vim, uz jsi to nekde psal. Bylo to odlehceni te me zastavy srdce ( a ty ted napises, ze to jeste neni vse :-)).Fakt pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 čo k tomu dodať ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Malá omegácká rodinka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Vim, uz jsi to nekde psal. Bylo to odlehceni te me zastavy srdce ( a ty ted napises, ze to jeste neni vse :-)).Fakt pekny.a úplně nejhorší je pocit že bych něco koupil čo k tomu dodať ? už nic, chronobundus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 (upraveno) Malá omegácká rodinka Krasa nesmirna. Idealni stav. Oblek, prace, volny cas. Vic neni treba. Chystam se casem zmensit box ze 6ks prave na 3ks. Upraveno 9. února 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 (upraveno) @financ Tak kup od Kilundrona ty světlý 15300 a máš klid...já je pak od tebe za dvě kila vemu Upraveno 9. února 2017 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 To už bych musel asi něco prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Ta seiko nemoc se tu fakt rozmaha :-). Ne vazne, mas to hezky, tihnu hlavne k tem pepsi lunetam.Tak který Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 @financ Tak kup od Kilundrona ty světlý 15300 a máš klid...já je pak od tebe za dvě kila vemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 u nas doma tak ...kvarzky su z pred-chronomag obdobia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 u nas doma tak ...kvarzky su z pred-chronomag obdobia Moc pěkná sbírka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se