DarioGraziano Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 V 21. 11. 2022 v 1:11, dwg napsal: sance je velka respektive, pokud se model behem Tveho cekani neprestane vyrabet. Urcite se dockas, ale zrovna OP maji cekacku relativne dlouhou. Jsou to proste nadprumerne hezky a podprumerne drahy rolexky Kamarad ceka na OP36 uz vic nez rok. Díky moc za info - tak já to zkusím a budu čekat a věřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 hlasim, ze OP36 maji aktualne cekacku rok a pul (Bechyne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 strasny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 ja cekal na cerne 34mm 7 mesicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 me to tak hrozny neprijde.. ale taky uz starnu a rychlej mi to utika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 On 3/8/2023 at 2:41 PM, adamg said: ja cekal na cerne 34mm 7 mesicu a nějaká fotečka by nebyla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 V 8. 3. 2023 v 14:41, adamg napsal: ja cekal na cerne 34mm 7 mesicu Na dětský hodinky je to dost dlouhá doba, zvlášť když ti potomci rostou jak z vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Byl jsem se zapsat u Bechyněho minulý týden na OP 41 modré a pán říkal,že věří,že budou letos.Tak snad… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Tak já se zapsal u HB na DJ 41 10.9.2022 a ted 29.3.2023 jsem si je vyzvedl....a po pravdě co mi bylo řečeno i platilo...cca pul až trictvrte roku...nakonec tedy 6M... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 před 11 minutami, 7jerry7 napsal: Tak já se zapsal u HB na DJ 41 10.9.2022 a ted 29.3.2023 jsem si je vyzvedl....a po pravdě co mi bylo řečeno i platilo...cca pul až trictvrte roku...nakonec tedy 6M... Smím se zeptat jaká ref DJ a jestli si stálý zákazník HB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 před 6 hodinami, vonmisses napsal: Smím se zeptat jaká ref DJ a jestli si stálý zákazník HB? Nový zákazník...jen kdysi jsem využil servis Tudor....a ref. 126333 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 před 23 hodinami, 7jerry7 napsal: Tak já se zapsal u HB na DJ 41 10.9.2022 a ted 29.3.2023 jsem si je vyzvedl....a po pravdě co mi bylo řečeno i platilo...cca pul až trictvrte roku...nakonec tedy 6M... Gratuluji a tiše závidím. Já zapsán 8.2022 u HB na modré DJ 41 a zatím nic. Tak snad to bude taky brzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 ja jsem vic jak dva roky u Bechyne zapsanej na cerny OP 36 - ani prd, expl 1 byly za rok v Car, takze uz ty OP nechci ( mit troje velmi podobny hodinky mi nedava uplne smysl) nicmene jsem u Bech kupoval BB 58 a BB 36, takze tam nejakou “historii” mam a bylo mi to fakt k hovnu, podle ceho se rozhodujou je fakt zahada, ale zadnym klicem, pravidlem to fakt nebude … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Manželka čeká u Bechyně na OP36 tyrkysové už 2 a půl roku… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 před 15 minutami, Pjurcik napsal: Manželka čeká u Bechyně na OP36 tyrkysové už 2 a půl roku… Ty už skončily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 před 2 minutami, moco napsal: Ty už skončily Pokud se nepletu, tak skončily jen ve velikosti 41mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Právě teď, Pjurcik napsal: Pokud se nepletu, tak skončily jen ve velikosti 41mm. Nevím to zcela určitě, ale mám dojem, že jsem zaslechl, že je přestaly dělat komplet "Tiffany" dial a místo něj je teď ten "celebrate" s narozeninovými balónky. Podrobnosti jsem ale detailně nestudoval, tak se možná pletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 před 9 minutami, moco napsal: Nevím to zcela určitě, ale mám dojem, že jsem zaslechl, že je přestaly dělat komplet "Tiffany" dial a místo něj je teď ten "celebrate" s narozeninovými balónky. Podrobnosti jsem ale detailně nestudoval, tak se možná pletu leda by to bylo ted cerstve.. ve 36mm pred cca pul rokem skoncila zluta a cervena. A nezarucena informace je, ze i zelena mozna nebude navzdy Za me byly nej zelena a zluta, ale vsechny dohromady byly lepsi, nez ta balonkova pakarna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Není nic jednoduššího než si otevřít konfigurátor a zjistit, že se stále prodávají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 před 3 minutami, dwg napsal: leda by to bylo ted cerstve.. ve 36mm pred cca pul rokem skoncila zluta a cervena. A nezarucena informace je, ze i zelena mozna nebude navzdy Za me byly nej zelena a zluta, ale vsechny dohromady byly lepsi, nez ta balonkova pakarna Kamarád se včera zapisoval na “balonkovou pakarnu” jak píšeš v Carollinu… je na ně stejný nával jak na GMT, prý dříve jak za 4 roky nebudou… osobně si tedy myslím, že se jich nedočká, že tento “cifr” bude v nabídce rok, maximálně dva. Mne osobně se tedy líbí moc, na léto veselé a pozitivní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se