prischera Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Dobry sou, ne ze ne! Dik za recenzi a super cteni. Ja kolem GS obslapuju dlouho, ale porad ne a ne najit ty spravny. Mozna opravdu vzit na milost baterku? No uvidime. Jinak ten velikostni prechod je uplne v pohode, klidne si behem dne prehodim obri regulator Alpiny za 36mm DJ a furt dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Kdyz ja stridat nikdy neumel. Ty starej mazak v tom umis jinak chodit Baterka ktera ma vlasek? Tady neni o cem A regulatory mas paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Jsou krásný, jak se píše gratuluji. Tu potřebu bílých chápu a i když jsem naprosto "nasycený", bílé a žluté Seika by ještě měla být. Ty doktorovy RLX jsou pecka, ale nebudeme mu to říkat, ať nezpychne . I když jsem jedny bílé 5ky nadělil ženě a asi si je ponosím, stejně mě to láká...... Hezký čtení, užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Koukám že jsem nedal vědět jak dopadlo dilematum s náramkem. Nakonec jsem v Koscomu objednal tříčlánek, který je určený pro dané pouzdro. Dostupnost tahu měla být cca. tři měsíce, ale nakonec to bylo sotva za půlku doby. A jako správný tahař už jsem ho téměř nesundal. Parádní univerzály. A ta přesnost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Velmi uhladne pismo. Ani sa nedivim dobremu vkusu na hodinky No a presnost, cakal by niekto nieco ine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Velmi uhladne pismo - nesedí mi G a G, taky E a E a to N mi taky trochu ujelo No a presnost, cakal by niekto nieco ine - vyhrožují až 10 sec/rok, takže to mohlo být výrazně horší. Ani sa nedivim dobremu vkusu na hodinky - tady parafrázuji, čekal by někdo něco jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Teprve ted jsem si všiml tohodle vlákna. Máš to pěkný. Ale abych jen nechválil - co ted bude se Sinn? A ten rukopis- umíš to líp :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Kde ses toulal??? Sinny jsem ti nabízel k zápůjčce Občas je nasadím jako tooly, na chatu, tábor a tak, ale prim hrají neohroženě GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 To je špica, GS q, takové laskavé pohlazení s tím fakt příjemným ciferníkem. A dobře psáno, to vždy žeru nejvíce. Klobouk dolů a klobouček. Díky a klaním se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 V 16. 5. 2021 v 9:20, nickolas napsal: Diky Jinak s tim dukladnym vyberem to bylo trochu jinak. Vlastne za vsechno muze @dr.sphinx a jeho DJ. Uz dlouho se mi libi male klasicke jednoduche hodinky se svetlym cifrem. Casto je to videt i ve filmech, kde se nemusi propagovat sponzorske. Prijdou mi takove dospele. No a pak prisel Kuba s novymi DJ, sice vetsimi, ale ten zaklad tam je. Tak jsem se zasnil a doma se zminil, no a zena me poverila, at okamzite sezenu zpet SBGX103. Vypatral jsem kde zrovna jsou a mezitim okukoval stare fotky. No a pri tom na me prisel stary pocit, skolnik v Mercedesu… Dosel jsem k zaveru, ze by mi zase brzy prisly prezdobene. Tak jsem se jen tak letmo podival na nejake GS na google obrazkach a relativne brzy jsem narazil na fotku, ktera to cele rozsekla na prvni dobrou. Laska na prvni pohled To je ona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tato fotka je supervěc, to nadzvedne ze židle i jen čtenáře o Seiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 @eloga Chval mu je co nejvíc můžeš. Aby zase neudělal nějakou kravinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 Jaký zase?! Zatím jsou v bezpečí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 proč ne, má to gratis..... ale líbí se mi také, tak proč ne? klídek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se