Dirk Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Odesláno 14. října 2021 (upraveno) Na Instagramu na mě včera vyskočily nové Fortis Marinemaster. Zaregistroval jsem 2 velikosti (40 /44), 5 barev, 500m vodotěsnost, COSC, 70hodin rezerva nátahu, Fortis werk-11 calibr, Superluminova, ... Vypadají zajímavě. https://www.fortis-swiss.com/marinemaster/#44mm_amber-orange_horizon-strap Upraveno 14. října 2021 uživatelem Dirk
Micey Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Odesláno 14. října 2021 (upraveno) Ehm. Upraveno 14. října 2021 uživatelem Micey
Tichus Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Odesláno 14. října 2021 A mně se líbí. Jenom to vypadá, že ten lepší strojek, stejně jako třeba zámek lunety, je jenom u toho většího modelu, který je jenom v oranžové...
libor2002 Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Odesláno 14. října 2021 Mě příjdou ty 40 v šedé náhodou super. Rozhodně bych u nich nemluvil o "přeplácanosti"... v čem jako? A jestli ano, kvůli barvičkám, tak je to stále slabej čajíček. A rozhodně tyto Mariny přijímám na "první dobrou" mnohem pozitivněji, než poslední Fliegery.
Willie McBride Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Odesláno 14. října 2021 Na fotkách sa mi páčia a tie zelené sú parádne ...
Daemonultimate Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Odesláno 14. října 2021 Snaží se dostat zpátky do hry. Neoslovuje mě to stejně, jak potápky od Hamiltonu. Strojovna bude asi dobrá. Ale cenově to bude asi taky zajímavý. Musim přiznat, že klasika mě bavila mnohem víc.
Radek124 Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Odesláno 14. října 2021 Das neue Marinemaster - Ihr WR300/500 freund für kemping… Ty hodinky (na rozdíl od nedávných “flígrů”) nejsou vyloženě hnusné, ale z nabízených “low readibility” barevných kombinací bych si určitě nevybral ani jednu, nemluvě o ojebu s osazením “lepšího” strojku jen do nesmyslně přefouknutého 44mm modelu. A cenově jsou ty lapače škrábanců kompletně mimo mísu (na stránkách je i pultovka), v obou velikostech, na gumě i na tahu
Daemonultimate Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Odesláno 14. října 2021 Taky jsem mrknul na stránku kvůli ceně. Bohužel mě nepřekvapila. Ale tím u mne ty hodinky končí úplně.
EpsteinBarr Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Odesláno 14. října 2021 Takmer 3000 eur? To je nejaka blbost, nie?
Micey Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Odesláno 14. října 2021 Za ty prachy, je tam nejakej jakoze inhouse.. strasne mi to neco pripomina, ale nevim co. Ale treba jim krivdim a je to fakt cistej inhouse. Proc, to je dalsi otazka..:)
Radek124 Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Odesláno 14. října 2021 (upraveno) @Micey ...Breitling? Přiznám se že obě dvě ty značky jsem svého času žral, ale přijde mi že od dob kdy pro jejich zženštilý management přestal být letecký/kosmický image "in" se plácají jak ryba na suchu a (na rozdíl třeba od Omegy) ne a ne najít tu správnou cestu k vodě a chechtákům. Takže máme rok 2021 a v kdysi slovutném vlákně Fortis nám přistály nové WR300/500 Marinemastery, určené pro "udržitelný a genderově vyrovnaný" kemping ohne Wifi - což není rejpání, ale povzdech PS: Kdyby "páni designéři" aspoň 5 minut namáhali mozek, mohli rozteč té směšné "tapisérie" u 40mm modelu přizpůsobit rozměru a poloze datumky na osazené předpotopní Sellitě. Ale vlastně bychom měli být rádi, že do toho (po vzoru "ikonického" šprýmu od Mosera) místo přilepených indexů nevystrouhali sendvič a lunetu nevymalovali barvičkama... Upraveno 14. října 2021 uživatelem Radek124
Daemonultimate Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Odesláno 14. října 2021 Mne to docela mrzí, protože prapůvodní model měl ještě tak trochu gule, ucházející cenu a pro mne velké plus DayDate. Pak přišly zubatice. Ok, řekl jsem si... hlavně ve chvíli, když jsem je viděl s oranž gumou na ručce jedné velmi sexy dámy. Ale stále to šlo. Než nás ve snaze prorazit zasypali nesmyslnými barevnými kombinacemi svých ač historicky velmi úspěšných, ale dnes už stagnujících řad. Teď přišel inhouse uvolňující závisost na nemožném, tedy na dodávkách strojků jedné z group. Přejít ke druhé a osadit tento model jejím výrobkem? Alespoň ta cena by zůstala lepší. Ale v tomhle designu je to stejně jedno. To je jen můj názor a přeji Fortisu, dříve pro mne ikonické značce, jen to nejlepší. A trochu víc štěstí při tvorbě jejich dalších modelů.
Tommek Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 No nevim panove, ten "clenity" cifernik
Peta-Biker Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 (upraveno) Dle fotky kalibru mi přijde, že tam je strojek z továrny kenissi - jinými slovy b20 - mt5612 Upraveno 15. října 2021 uživatelem Peta-Biker
kuncák7 Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 Trochu se považuju za fandu značky a za mě je to šlápnutí vedle a úlet. Pro mě se to blíží těm baterkovejm, plastovejm skoro hodinkám, co Fortis vyrobil před cca 3-4 lety. Jsem z toho fakt zklamanej.
martin151 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Odesláno 24. října 2021 Za mě jsou fajn, tedy ve velikosti 40mm, ale ta CENA 80K .......................za to mam Oris s inhousem
StanoBare Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2021 (upraveno) Ako som písal vo vlákne k výstave SEW, vidieť tam fotky tohto nového modelu Marinemasterov. Na produktovej fotke vcelku fajn, ale tak v reálnejšej, och, pôsobia, tak zvláštne. Zmizla farebná sekundovka, bez nej to nie je vôbec ono. Ako spomína Deamon, zamrzí vypustenie day/date, rovnako aj plná minútová škála na lunete, táto nová je veelmi "slušňácka". Ten štruktúrovaný ciferník zo samých FOrtisáckych "O"..... no neviem a plus aj na gume - fajn zladené, ale už je to prespríliš. Urobili z toho také decenťáky plne využitým spektrom farieb...ale je to fádne. Možno ten priemerom väčší oranžový variant s farebnou minútovkou a ich Lock systémom lunety, ten by ešte ušiel. Upraveno 8. listopadu 2021 uživatelem StanoBare
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se