Přejít na obsah

Dodavatelé energií

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Xenomorfus napsal:

Diky Afri za report. Zatim mi to vychazi podobne, jak pises. V pulce kvetna to rozseknu, ale vypada to na EOn. Stejne jako Ty, "male preprodejce" vubec nebudu zkouset. 

Jeste sem nezkousel zjistit ceny u MND. Nema nekdo zkusenost?

U Eon děláš všechno on-line, každopádně ti přidělí asistenta na telefonu, který ti se vším pomůže. Žádný automat, přepojování a čekání, to mě bavilo. Poslal jsem akorát poslední fakturu, Eon formulář a smlouvu si podepíšeš z domova myší, všechno hodně jednoduché, zbytek si zařídí sami. Akorát se musí vychytat správný datum přepisu, protože fix jde nějaký čas před ukončením přepsat do dvaceti dnů, ale pokud to projedeš může přepis trvat až tři měsíce, moc jsem to nepochopil tak si to radši udělej včas před koncem fixace. Další věc, že tohle je omezená akce prý do vyprodání zásob, mají zdražit co nevidět, ale to už může být jedna paní povídala.... zdají se mě fér, ale to ukáže až čas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Afri: Diky. Mi konci fix u Innogy v cervnu. Pani z Innogy rikala, ze to staci koncem kvetna, ja to radeji udelam s predstihem [jak pises]. No, mozna to prubnu jeste treba v druhe pulce dubna dubna poresit, at se to nepos.... 

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, Gustaf napsal:

Zdražovat si myslím, že se nebude.... není důvod....

Myslíš jo? :DJak já říkám, v té naší džungli je všechno možné...jsem to stihl na den přesně 😅....ČEZ bude zdražovat také  a to nefixované.

Eon 42023.JPG

Eon 32023.JPG

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Petr11 napsal:

Afri jakej ceník ti teda nabidli? Ten online pro?prtž mě  u eonu končí fix plynu v květnu a nabídli mi pouze variant, nic jiného prý pro mě jako stávajícího zákazníka nemají:-(

Včera jsem podepsal Online Pro 3/23, který mě nabídli a ode dneška platí 4/23. Chtěl jsem víkend na rozmyšlenou a paní úplně na tvrdo, že to je do nějakých vyprodání zásob a že zdraží ať neváhám. Tak se tak nějak povedlo, už na to dlabu a přestávám to na rok sledovat... Jak to mají stávající zákazníci nemám ponětí. Každopádně kamarád co dělá poradenství mě řekl, spočítej si jestli na to máš a kup to, pokud ne, budeš u stropu a za rok možná budeš sbírat na zátop šišky v lese 😤

Odkaz ke komentáři

tady se na věrnost nehraje! Jako dlouholetýmu zákazníkovi mi nabídli ceník variant, který je o 1000kč/MWh dražší než ten online Pro určený pro nový akvizice...

Přemýšlím odejít na léto jinam a v říjnu zpět k eonu. Plyn mám pouze na topení.

Odkaz ke komentáři

před 41 minutami, Petr11 napsal:

tady se na věrnost nehraje! Jako dlouholetýmu zákazníkovi mi nabídli ceník variant, který je o 1000kč/MWh dražší než ten online Pro určený pro nový akvizice...

Přemýšlím odejít na léto jinam a v říjnu zpět k eonu. Plyn mám pouze na topení.

Na věrnost už se bohužel nehraje nikde, po dvaceti letech se mnou chtěl zatočit ČEZ a Innogy už prý také srovnali ceníky jak pro stávající, tak nově příchozí... nová doba 😬 Jen opravdu nechápu to zdražení, prostě nechápu....

Odkaz ke komentáři

před 43 minutami, African napsal:

Na věrnost už se bohužel nehraje nikde, po dvaceti letech se mnou chtěl zatočit ČEZ a Innogy už prý také srovnali ceníky jak pro stávající, tak nově příchozí... nová doba 😬 Jen opravdu nechápu to zdražení, prostě nechápu....

Jako ke zdražování nevidím jediný důvod, tak nevím co jim jebe. Asi by měli zastropovat na nižší úrovni....

Odkaz ke komentáři

Vtip je v tom, že se chovají "tržně" s vědomím, že stát to prostě doplatí. Takže klidně můžou nastavit násobky reálnejch cen a dvojnásobek stropu. A stát teď pokrytecky hysterčí, že má prázdnou kasu a bude muset zvedat daně. Velká komedie pro hlupáky...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...