Lamiczka Posted November 20, 2021 Report Share Posted November 20, 2021 Drsnej příběh, sleduju to už od té soboty, co jsi to sem hodil. Nicméně ta odbočka k shewczovi je drsnej spinoff. Vysvětli mi, jak mohli pustit toho borca ven a ještě dřív jak tebe. Však škoda byla víc jak 5k CZK, to že se ty hodinky vrátily snad není důvod, aby se trestný čin nestal. Navíc pokud ukradl ty dvoje, tak ty Geckoty musel šlohnout taky, jak jakýpak copak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted November 20, 2021 Report Share Posted November 20, 2021 Řekl, že je koupil na ulici. Ještě ukradl mobil. Od roku 2020 je TČ až od 10K nikoliv 5K, ale to nic nemění na situaci poškozeného, protože se jednalo o násobně vyšší částku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamiczka Posted November 20, 2021 Report Share Posted November 20, 2021 To je na palici. Byl chycenej s kradeným zbožím. Je mi jasný, že tyhle zmetci si to mezi sebou předávají, jeden to šlohne, druhej prodá, aby se třeba vyhnuly shodě otisků na místě činu atd. Nicméně je to fakt k nasrání. Chytneš ho, má u sebe další kradený zboží, tebe se snažil podvést, když lhal, že krabici vyhodil po vytopení bytu, ale chápu, že pokus o podvod nebo něco podobnýho mu těžko přišijou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted November 20, 2021 Report Share Posted November 20, 2021 Se mi vybavil úryvek textu: Nemůžou mi říkat, že lžu Můžou mi říkat, že lžu, Když lžu nebo když se chystám lhát, Nebo jsem zrovna dolhal, Ale ne když mluvim pravdu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacBaren Posted November 20, 2021 Author Report Share Posted November 20, 2021 (edited) Taky jsem myslel že TČ je od 5k. Na tu báchorku o vytopení jsem zapomněl. Pustili ho asi proto že ještě neměli otisky. Ptal jsem se jich. Šel jsem na sepsání až po něm. Edited November 20, 2021 by MacBaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
chief Posted November 23, 2021 Report Share Posted November 23, 2021 Ty krávo, tak to je odbočka s příběhem kam bych se asi nechtěl dostat. Ale prostě takovej život někdy asi je co.Hlavně, že nikdo nepřišel k fyzické újmě Říkám si, kdybych se třeba já dokázal vzbudil a uplatnil své 9mm pravidlo můj dům můj hrad Ale to už je jiný příběh..MazecSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted November 23, 2021 Report Share Posted November 23, 2021 Zrovna včera bylo ve zprávách, že osvobodili borce, co mu někdo v noci vykrádal byt, když spal a on ho postřelil nebo zastřelil - už nevím přesně. Akorát po výstřelu mu hned zavolal pomoc a zachraňoval ho. Nejsem zastánce divokého západu, ale tady byl domácí maximálně v právu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacBaren Posted November 24, 2021 Author Report Share Posted November 24, 2021 (edited) To mi taky všichni říkají "hlavně že se ti nic nestalo". Mně prostě nepřišlo že se mi mohlo něco stát. Jenom jsem byl v pytli z toho že nemám hodinky Edited November 24, 2021 by MacBaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
chief Posted November 24, 2021 Report Share Posted November 24, 2021 Zrovna včera bylo ve zprávách, že osvobodili borce, co mu někdo v noci vykrádal byt, když spal a on ho postřelil nebo zastřelil - už nevím přesně. Akorát po výstřelu mu hned zavolal pomoc a zachraňoval ho. Nejsem zastánce divokého západu, ale tady byl domácí maximálně v právu.Ano, tohle pro obránce dopadlo dobře, Nutná obrana.Útočník tam byl se sekerou.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacBaren Posted April 4, 2022 Author Report Share Posted April 4, 2022 Abych to uzavřel. Přišlo mi od policie vyrozumění že to odkládají. Pachatel neznámý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted April 4, 2022 Report Share Posted April 4, 2022 Jo bazoš je asi semeniště zlodějů, prý to skenujou a jak dá někdo inzerát, hned mu nabídnou přes WhatsApp, že to koupí, ideálně přes Zásilkovnu - logicky - je to anonymní pošta (stačí heslo a vymyšlené jméno), prý zaplatí dopravu a zboží a nějak zblbnou prodávajícího, aby jim to poslal, že hned po odeslání dostane platbu od Zásilkovny.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted April 4, 2022 Report Share Posted April 4, 2022 Smutnej obrázek právního státu a jeho neschopných nohsledů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookyn Posted April 4, 2022 Report Share Posted April 4, 2022 2 ze 3? Krásnej výsledek! Mně se vrátily 1 z 5... v mém případě pachatelé známí, v rozsudku mají nařízeno poškozeným nahradit způsobené škody. Momentálně jsem ve fázi, kdy jsem se před 4 měsíci odvolal ohledně výše náhrady škody. Pak můžu řešit návrh na exekuci a jako třešničku na tomhle posraným dortu ještě zaplatím náklady exekutora, až zjistí, že pachatelům není co vzít... jednoho časem pustí, druhému doběhne podmínka a budou z nich opět svobodní občané... a co s nimi bude dál? Nepochybně se začlení do slušné společnosti, začnou pracovat a splácet své statisícové dluhy já ale spíš očekávám, že se opět vydají krást a podvádět, ale tak je to asi v tomhle státě správně Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacBaren Posted April 5, 2022 Author Report Share Posted April 5, 2022 To je hodně smutný. Ty máš ještě bohužel o dost jinou cenovou relaci než já. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookyn Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 @MacBaren to máš pravdu, ale nasraly by i Seika za pár tisíc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chief Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 Jo bazoš je asi semeniště zlodějů, prý to skenujou a jak dá někdo inzerát, hned mu nabídnou přes WhatsApp, že to koupí, ideálně přes Zásilkovnu - logicky - je to anonymní pošta (stačí heslo a vymyšlené jméno), prý zaplatí dopravu a zboží a nějak zblbnou prodávajícího, aby jim to poslal, že hned po odeslání dostane platbu od Zásilkovny....Jo, to je klasika Ale zatím jsem všechny tyhle krixxly odhalil s tím číslem co měli na WhatsApp na tomhle web portálu po zadání tel. čísla Navíc maj na WhatsApp buď krásnou fotku, nebo fotku rodiny s dětma https://www.vyhledatcislo.cz/cislo/420704013775—Tohle dole už jsem párkrát postoval:Dotaz od podvodníků na inzerátTy prašivky scammers jsou poslední dobou čím dál vynalézavější Už dávno neplatí, že je dotaz poslán z telefonního čísla jiné země, hodně špatně přeloženou češtinou, a ke drahému produktu.Dostal jsem zprávu na WhatsApp z přiloženého tel. čísla s dotazem na nabízený produkt, který je celkem levný, kolem 1k.Zpráva byla skoro dobře, jen mě udivilo, že píše “měl bych zájem” a na fotce byla krásná holka Semínko podezření vedlo na Google, kde se po zadání tel. čísla pochybnost potvrdila. Viz obrázek Ve správě se dotazovalo, klasický trik, jestli je zboží ještě k mání, a že bude zorganizována doprava, po zadání pár údajů.Čili po onom zjištění, jsem už jen odepsal klasickou odpověď jako vždy v těchto případech:“Vaše komunikace a tel. číslo nahlášeno Policii ČR a Interpolu. Bye”Poté dávám ve WhatsApp na této diskuzi/kontaktu -> Report and BlockSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 Na inzerát se ozvali tihle podvodníci https://www.vyhledatcislo.cz/cislo/420605941647 https://www.vyhledatcislo.cz/cislo/420602950248 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterth Posted May 13, 2022 Report Share Posted May 13, 2022 stale tvrdím že su slabe tresty ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobber Posted September 23, 2022 Report Share Posted September 23, 2022 chlapci, čistě teoreticky, při potencionálním odcizení našich miláčků…. A vyžádání si třeba od PČR čísla strojků, či sériová čísla ( a to řeším teď asi jen vintage, nebo hodinky bez kartičky ) …. Stačí jim to vypsané růčo, nebo je lepší mít tyto věci posvěcené třebas od A.D ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted September 23, 2022 Report Share Posted September 23, 2022 Oni to hlavně vůbec neřeší myslím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts