lamizol Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Asi to pude nahoru, ale nemyslim si, že by to byl nějakej investiční potenciál. On bude mít cenu jenom díky té kontroverzi a to je podle mě málo. On to byl takovej všeuměl (performer, malíř, sochař, skladatel) prostě vodevšaď něco a to si právě nemyslim, že je přidaná hodnota. Samozřejmě své místo ve výtvarném umění bezpochyby má!
paro Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Pavel Jungwirth, jen o dekádu starší než já. Nejprve fyzik, pak chemik, pak biochemik a nakonec od každého trochu. O parník přesáhl smrduté bahno české vědy. A o složitostech chování molekul dokázal mluvit tak, že jsem to pochopil i já. Jeho věta - když tomu rozumíš, dokážeš to podat i babičce ve vlaku s husou v košíku, mě provází po většinu kariéry. Bylo mi ctí se s Pavlem znát. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
tikzot Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července To je mi moc líto , skvělej muzikant. Sakra
tomina666 Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Gympl, práh dospělosti, muzika… Všechny ty chaty, vypitý vína, akce, koncerty, lásky a múzy… Další milníky, které mám spojené s jeho písničkami. A velký návrat po 20 letech s Markétou.. Glene, díky a nezapomenu! https://cnn.iprima.cz/zemrel-glen-hansard-518090 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2 1
Pozorovatel Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Zemřel botanik a popularizátor vědy Václav Větvička, bylo mu 88 let Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vaclav-vetvicka-botanik-umrti.A260730_104737_domaci_aoc 1 2
bobi Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července R.I.P. Václav Větvička To byl moudrý a vzdělaný pán. 1 2
Radek Cigi Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července https://www.sport.cz/clanek/fotbal-serie-a-zemrel-fotbalovy-mistr-sveta-ital-baresi-5509874#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=3&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku Možná si někteří z Vás pamatují na úspěšný AC Milán a jejich kapitána Baresiho v 90. letech..?! 1
African Odesláno úterý v 09:19 Nahlásit Odesláno úterý v 09:19 R.I.P Nirmal Jsem smutný, mega smutný.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
geometr Odesláno úterý v 10:45 Nahlásit Odesláno úterý v 10:45 Mně u těchhle borců trochu kazí dojem ten kyslík. Ale o mrtvých jen dobře a borec to určitě byl. RIP
African Odesláno úterý v 15:20 Nahlásit Odesláno úterý v 15:20 4 hours ago, geometr said: Mně u těchhle borců trochu kazí dojem ten kyslík. Ale o mrtvých jen dobře a borec to určitě byl. RIP Ten kyslík byl jen v případě trhání některých rekordů, ale zrovna Nirmal neměl bez kyslíku žádný stresík na osmitisícovkách
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se