Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi to pude nahoru, ale nemyslim si, že by to byl nějakej investiční potenciál. On bude mít cenu jenom díky té kontroverzi a to je podle mě málo. On to byl takovej všeuměl (performer, malíř, sochař, skladatel) prostě vodevšaď něco a to si právě nemyslim, že je přidaná hodnota. Samozřejmě své místo ve výtvarném umění bezpochyby má!

Odesláno

Pavel Jungwirth, jen o dekádu starší než já. Nejprve fyzik, pak chemik, pak biochemik a nakonec od každého trochu. O parník přesáhl smrduté bahno české vědy. A o složitostech chování molekul dokázal mluvit tak, že jsem to pochopil i já. Jeho věta - když tomu rozumíš, dokážeš to podat i babičce ve vlaku s husou v košíku, mě provází po většinu kariéry.

Bylo mi ctí se s Pavlem znát.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 4
  • Sad 2
Odesláno

Gympl, práh dospělosti, muzika…
Všechny ty chaty, vypitý vína, akce, koncerty, lásky a múzy… Další milníky, které mám spojené s jeho písničkami. A velký návrat po 20 letech s Markétou.. 

Glene, díky a nezapomenu! 🖤

https://cnn.iprima.cz/zemrel-glen-hansard-518090

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 2
  • Díky 2
  • Sad 1
Odesláno
4 hours ago, geometr said:

Mně u těchhle borců trochu kazí dojem ten kyslík.

Ale o mrtvých jen dobře a borec to určitě byl. RIP

Ten kyslík byl jen v případě trhání některých rekordů, ale zrovna Nirmal neměl bez kyslíku žádný stresík na osmitisícovkách 👍 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...