Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jan Hraběta, herec od Cimrmanů…🙁

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Sad 9
Posted

Ach jo. Na druhou stranu, dnes si dám komplet Cimrmany na DVD, už dlouho jsem je neslyšel.

• 2 weeks later...
Posted

Petr Ulicny- John a jeho glosování a nadhled u fotbalu mi bude chybět.

• Sad 1
Posted (edited)

Tak to jsem rád, že jsem ho ještě stihnul minulý víkend v Ženevě v muzeu, myslím obrazně,

R.I.P. Herr Stern
d4ed66e02b5a13a85fa9aac34e1d6b7d.jpg
e7f21613d8576ec5263cfd002e412242.jpg
69b2c0e01c8599bf1faf812f4f793c5e.jpg

Edited by Moty
Posted

RIP všichni ti chudáci, co ještě v neděli byli na dovče na plachetnici a teď jsou na prkně, protože se lidi nedokážou držet zásad starších, než jsou sedmdesátkové COLREGs (na které jsou na FB a ve všech možných diskusích najednou všichni strašní experti). Těmi zásadami myslím to, co se anglicky označuje "good seamanship" neboli dobrá námořní praxe. Na vodě je spousta věcí tak trochu jinak než třeba na silnici a uplatňování inteligentního úsudku, obezřetnosti a vstřícnosti je tam snad ještě důležitější. COLREG neCOLREG, troufnu si i bez znalosti detailů tragédie a toho, co jí předcházelo, říct, že kdyby se skipper plachetnice i kapitán linkového katamaranu drželi těchto zásad, byli by všichni v pohodě. Detaily možná časem vylezou, a s nimi i míra zavinění, ale to je teď už tak trochu vedlejší. Je to jako řešit, jestli měl chodec, kterého na přechodu rozmázl autobus, přednost nebo ne. Chodec je rozmázlý, i když rozmázlý vůbec být nemusel. Když jsem chodec, tak snad čumím a nevlezu před rozjetý autobus. Když jsem autobus, tak snad čumím a nejedu pade před přechodem, ke kterému evidentně přichází člověk. Někdo byl možná "v právu", ale zároveň je někdo na prkně, zbytečně, a to není dobře bez ohledu na jakékoliv právo.
Lidi, kua, nebuďte dyliny a čumte, doslova i pomyslně!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 5
Posted

@hufnorJá bych se v první řadě držel zásady, že vím houno, jak se to seběhlo...

• Upvote 1
Posted

Moderátorka rádia Kiss Bára Tlučhořová - 37 let .... :sad01_anim:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Sad 5